Book

Tonights menu

New Menue from 18th of May 2020.  Served from 6pm Monday-Saturday.

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG:

 

FÖRRÄTT

Fänkålsgravad laxtartar

Sojamajonäs – friterade risnudlar – sesampicklad gurka – yuzupicklad kålrabbi

VARMRÄTT

Kalventrecote

Vinägersky – skockaemulsion – rivet vårigt smör – gulbeta, sparris och jordärtskocka – friterad jordärtskocka

DESSERT

Fläder och youghurtglass

Drömmar – färskostskum – dillmaräng – citronpannacotta

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG:

FÖRRÄTT

Gravad vit vätternsparris

Picklade gröna tomater – rågbröd – gräslök – forellrom – krasse

VARMRÄTT

Smörstekt långa

Friterad färsklök – grön sparris – musselsås – vinägergurka

DESSERT

Vit chokladmousse ”Opalys”

Rabarberkompott med kardemumma- kanelflarn- maräng samt råhyvlad rabarber

Rekommenderat vin

2 rätters vinpaket: 215 kr/ pp
3 rätters vinpaket: 320 kr/ pp

Subscribe to our newsletter

Stay updated and get tips, news and great offers. Subscribe to our newsletter.

Thanks for subscribing