Boka

CARPE DIEM BEDS

EN GOD NATTS SÖMN

Vårt mål är att ge dig som gäst en oförglömlig upplevelse. En stor del av den handlar ofrånkomligen om sängen. Kanske är du här på konferens och behöver vakna utvilad och förberedd inför dagens möte. Eller så har du, familjen eller vännerna valt att unna er lite extra lyx med spa, god mat och sköna hotellnätter.

Oavsett vem du är eller varför du är här, så har vi sett till att du ska sova extra gott. Vi värnar om din sömn och har därför valt att investera i riktigt bra sängar från Carpe Diem Beds. De är gudomligt sköna att sova i, känns nästan som att sväva bort på moln. Dessutom är de Svenenmärkta, precis som vi, och tillverkas för hand på fabriken i Lysekil, på andra sidan Gullmarsfjorden. Idéen bakom det unika fjädersystemet uppkom faktiskt på ön Stora Kornö strax utanför Lysekil – så närproducerat som det bara går!

SOVIT GOTT?

Gillade du sängen extra mycket? Då kan vi glädja dig med att berätta att Carpe Diem Beds finns att köpa i butiker och möbelvaruhus över hela Sverige och totalt i ett 20-tal länder.

carpediembeds.com