Vad gäller för vaccinationsbevis?

På Gullmarsstrand fortsätter vi att följa myndigheternas rekommendationer. Från och med den 23e december och tillsvidare tar vi extra försiktighetsåtgärder, vi kräver vaccinationsbevis för alla våra gäster. Vi kommer därav att kontrollera alla gästers giltiga vaccinationsbevis samt ID-kort vid incheckningen. Saknar du vaccinationsbevis kan du enkelt ordna det via Covidbevis.se

och allmänna sammankomster?

På Gullmarsstrand fortsätter vi att följa myndigheternas rekommendationer. För gäster som deltar på allmänna sammankomster för mer än 100 personer  kontrollerar  vi vaccinationsbevis. Detta är aktuellt till exempel om det hålls större shower i huset där biljetter säljs till allmänheten (definitionen av en allmän sammankomst). Dessa arrangemang är dock få hos oss ( i dagsläget har vi inga planerade evenemang).

 

nyårsfirande hos oss

Följande gäller oavsett om du kommer den 30 eller 31 december 2021.

  • Vid incheck kommer du och alla i ditt sällskap få uppvisa vaccinationsbevis och id
  • All mat och dryck kommer att serveras vid ditt bord – inklusive snittar och bubbel
  • Du kommer att kunna förbeställa dryck till ditt bord inför tolvslaget
  • Max 8 personer per bord
  • Vi har musik båda kvällarna med tillåter ingen dans
  • Middagen startar kl 18.00 men du kommer att slussas in till ditt bord – allt så att vi minimerar risk för köbildning
  • Vi har 3 restauranger och kommer att sprida ut er, med gott om avstånd (minst 1m) mellan borden
  • Frukosten fortsätter vi att servera en härlig buffé – du får boka en tid när du checkar in så att inte alla gäster kommer samtidigt
  • Spa – I våra spa- och poolutrymmen fortsätter vi att begränsa antalet gäster genom att du har blivit tilldelad en slott-tid. Den tid som du har blivit tilldelad gäller, så inga förändringar här.  Vi uppmanar alla våra gäster att hålla ett rimligt avstånd och vi påminner även alla våra gäster att duscha före och efter bad.

På Nyårsafton kommer vi att jobba tillsammans med ett vaktbolag. Låt oss tillsammans se till att hen får en lika trevlig kväll som vi. Vi gör detta tillsammans med er, så att vi alla kan känna oss trygga och få möjligheten att uppleva en underbar kväll tillsammans.

 

För mer information hur vi jobbar Klicka här

 

 

KAN JAG ÄNDRA MIN BOKNING TILL FÖLJD AV RESTRIKTIONERNA?

Vi följer de avbokningsvillkor som är avtalade. Villkor för specifika bokningar beror på vilken typ av bokning du har gjort. Information om dina avbokningsregler hittar du i din bokningsbekräftelse.

Är din vistelse redan ombokad så gäller följande regler:
Avbokningsmöjligheten gäller för bokningens ursprungliga datum.
Har du bokat om din vistelse så är bokningen inte avbokningsbar utan full debitering – den är fortfarande ombokningsbar med reservation för prisändringar.

Vi finns även tillgängliga på telefon och mail dock lite begränsat så här i jultider. december firar vi jul tillsammans med nära och kära (vi håller stängt)

Följande tider finns vi tillgängliga:
Onsdag 22 december 11.00-18.00

Torsdag 23 till söndag 26 december firar vi lite jul tillsammans med våra nära och kära (därav håller vi stängt)

Måndag 27 till onsdag 29 december 11.00-18.00

Torsdag 30 till fredag 31 december 09.00-18.00

 

Safe to Visit

Läs om hur vi jobbar för att vi tillsammans ska känna oss trygga

.LÄS MER HÄR