Läs om varför vi inte räknas som en allmän sammankomst, hur vi minskar smittspridningen, vad som gäller för ombokning och mer.

.Läs mer här

Frukost

CORONA

Vi följer Folkhälsovårdsmyndigheternas riktlinjer och ställer om!

Med anledning av regeringens viktiga direktiv kring förbud mot allmänna sammankomster på över 8 personer, förstår vi att du som gäst undrar vad som gäller för oss på Gullmarsstrand. Den 24 december sänks maxantalet från 8 till 4 personer i samma sällskap vid restaurangbesök. För allmänna sammankomster gäller dock fortsatt ett maxantal på 8 personer.

Från och med den 1 juni får vi servera alkohol fram till kl 22.00 och våra allmänna utrymmen får vara öppna fram till kl 22.30
Mer specifik information om just din upplevelse kommer i ett separat mail när du bokar här finns dina tilldelade tider, förutom frukosttiden som du själv väljer på plats.

Erbjuder ni room service?
Absolut! Om du som hotellgäst hellre vill käka på ditt mysiga rum, erbjuder vi room service under majoriteten av dygnets timmar.

Frukosten har vi en härlig frukostbuffé där vi värnar om att du som gäst håller avstånd till andra gäster och personal. Vi ser till att byta bestick och hålla ordning och reda på buffén.
När du checkar in väljer du själv en frukosttid som passar dig allt för att minimera risk för köbildning.
Lunch och middagar fortsätter som tidigare - bordsservering med gott om utrymme mellan borden.

Med anledning av regeringens viktiga direktiv kring förbud mot allmänna sammankomster förstår vi att du som gäst undrar vad som gäller för oss på Gullmarsstrand. Den 24 december sänks maxantalet från 8 till 4 personer i samma sällskap vid restaurangbesök.

Vi har tre stycken fantastiska matsalar som vi placerar dig som gäst i - allt för att du ska känna dig tryck och för att det inte ska bli någon större folksamling. Vänligen notera att restauranger inte ingår i större offentlig tillställning eller formella allmänna sammankomster.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration