GOLF BLAND KLIPPOR OCH GRANIT I SKÄRGÅRDEN

Spela golf i en härlig skärgårdsmiljö. Välj spel på Skaftö GK eller Lysekil Holma Golf. Tillbaks på hotellet väntar avkoppling och god mat serverad i vår restaurang 0 meter från havet.

För extra njutning efter en god golfrunda inkluderar vi nu entré till någon av våra relaxavdelningar. Sinnenas Havsbad med basturum och utomhuspoolen 38G som svävar på pålar i havet eller Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet.

GOLFKLUBBAR

Skaftö Golfklubb är en skön utmaning för golfaren. En 18 hålsbana som slingrar sig mellan bohuslänsk granit, överraskar bakom varje hörn och bjuder på en härlig utsikt över havet. Allt väntar på dig 5 min från hotellet. SKAFTÖ GK

Lysekil Holma Golf erbjuder en modern golfbana som är varsamt skulpterad i det bohuslänska landskapet. Banan är Sveriges senast anlagda 18 håls bana och har ett stycke skotsk karaktär inpassat mellan berg, vatten och stora ekar – en verklig naturupplevelse. HOLMA GK

DETTA INGÅR – PER PERSON

Greenfee på Skaftö eller Lysekil Holma

Tvårätters supé, inkl. val mellan 1 glas vin eller öl per person

Entré till Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax tid tilldelas vid bokningstillfället – vid önskemål om tid vänligen kontakta oss.

Logi i dubbelrum

Frukostbuffé med havsutsikt

Middag serveras i tidsrummet 18:00 – 19:30 – tid blir tilldelad innan ankomst.

Önskar du mer information eller boka