Sommarjobb
Boka

ARBETA PÅ GULLMARSSTRAND

ARBETA I EN FANTASTISK MILJÖ 0 METER FRÅN HAVET

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst! Vill du vara med och visa vad bohuslänskt värdskap står för?

Vill du satsa på en framtid inom hotell- och restaurang?
Välkommen till Gullmarsstrand. 0 meter från havet.

Vill du dessutom ha en ökad livskvalité och bo och arbeta nära havet med allt vad det innebär av friluftsliv. Segling, fiske, klättring, vandring, paddling, cykling och inte minst salta bad!

HOTELL- & RESTAURANGFÖRBUNDET

Gullmarsstrand är kollektivanslutna via Hotell- & Restaurangförbundet.

hängiven kock

Vi är ett glatt gäng på Gullmarsstrand Hotell och Konferens som nu söker en ny arbetskamrat. Oss som du får glädjen att arbeta med är flexibla, bra på att samarbeta som team och vi gillar att ha roligt tillsammans på jobbet. Jag som är ansvarig i köket heter Markus och jag gillar att arbeta med i gruppen mot gemensamt satta mål och med både traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet på råvarorna. Arbetsschemat följer gästflödet. Dig som vi söker har stor passion för matlagning och jobbar bra i team. Vi är öppna för både unga och hungriga såväl som kandidater med mer erfarenhet.

Vårt köksteam på Gullmarsstrand är stolta att maten som serveras är lagad från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand försöker vi välja ekologiskt och närproducerade råvaror.

Vi söker dig som har erfarenhet från tidigare kockjobb eller är nyutbildad, men redan kreativ matlagare och som känner att du vill utvecklas som kock tillsammans med duktiga och mer erfarna medarbetare. Som kock ska du vara duktig på att hantera råvaror, smaksäker och noggrann i din matlagning och som sagt med en vilja till att både utvecklas och vara med och utveckla vårt kök. Som kock här på Gullmarsstrand är du också med och ansvarar för och utvecklar vårt kök – vi vill skapa en matdestination.

Som person behöver du vara strukturerad och organiserad och kunna hålla flera bollar i luften samtidigt i vår flexibla verksamhet med flera olika matsalar. I tjänsten ingår både varm- och kallkök, luncher, konferensmiddagar, a la carte, bröllopsfester och julbord. Lön och andra villkor enligt individuell överenskommelse. Självklart har vi kollektivavtal.

Profil
• Dokumenterad utbildning som kock
• God kommunikativ förmåga och flexibel
• Personlig mognad
• Brinnande intresse för mat, servering och gästnöjdhet
• Ansvarstagande förmågan att skilja huvudsak från bisak & att fatta självständiga beslut
• Ha en vilja att utvecklas och utveckla
• Baskunskaper i köksekonomi
• Arbeta mot i gruppen gemensamt satta mål
• Peppa och utveckla både dig själv och dina kollegor

Känner du igen dig i rollen så är det kanske dig vi söker? Hör av dig nu! Men senast den 10 februari. Intervjuer kommer att ske löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontakta köksmästare Markus Rönnqvist 0520 – 66 77 88, markus@gullmarsstrand.se

 

servitris/servitör

vi söker en stjärna i vår härliga restaurang 0 meter från havet i Bohuslän

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst!

Vågar du vara personlig, älskar att sprida glädje och trivs i ett högt tempo? Vill arbeta på en arbetsplats med härlig miljö, utvecklingsmöjligheter och goa kollegor?Erfarenhet eller inte spelar ingen roll, det är attityden som räknas.

Vi längtar efter fler glada kollegor för provanställning på 100% med möjlighet till en tillsvidaretjänst. Har du andra sysselsättningar i livet? Toppen, vi söker även extrapersonal!

Gullmarsstrand Hotel och Konferens, Fiskebäckskil
Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas som individ och tillsammans med Dig vill vi utveckla hela Gullmarsstrand.

Arbetstider: Dagar, kvällar och helger – styrs av verksamheternas öppettider.

Anställningsstart: enligt överenskommelse

Ansökningarna behandlas löpande, och vi ber därför att du ansöker så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten kan ställas till Sabina Sandberg per mail på sabina@gullmarsstrand.se dit du även skickar din CV och personliga ansökan

SOMMARJOBB 2020 – är du talangen som vi VÄNTAR PÅ?

Vi söker talanger till kök, DISK, bar, servis, RUNNERS, reception DAG & KVÄLL, städ och vår glasskiosk & BAD.

Fiskebäckskil på ön Skaftö är ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba och samtidigt ta del av Bohuslän och skärgården och vad det erbjuder i form av sol, salta bad, segling, klättring, fiske, golf, paddling, träning och mycket mer. Det är alltid full fart och nu söker passionerade service-talanger som vill arbeta under sommaren.

Skicka ditt CV och personliga brev – ANSÖKNINGARNA BEHANDLAS LÖPANDE SÅ VÄNTA INTE!

Kök & Disk – Markus Rönnqvist, markus@gullmarsstrand.se
Restaurang, Bar & Runners – Sabina Sandberg sabina@gullmarsstrand.se
Housekeeping – Anette Ljunggren, anette@gullmarsstrand.se

Reception, Glasskiosk & Bad – Josefin Hedin, Josefine@gullmarsstrand.se

 

Vårt mål är att alla gäster ska längta tillbaka till oss och vi tror att du tycker om att ge service till våra gäster.  Dessutom är du noggrann och har öga för detaljer, punktlig och kommer i tid, positiv och ger mycket energi till gruppen samt kan hålla ett högt tempo. Bra kommunikation är grundpelaren och villighet att lära värdesätts högt.

RECEPTION

VI SÖKER extraPERSONAL TILL VÅR HÄRLIGA RECEPTION

Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team!

Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service.

Receptionist på Gullmarsstrand

Att exempelvis hjälpa våra gäster vid in- och utcheck är bara en liten del av rollen, den verkliga rollen är något mycket större.

För våra gäster är du en värd utöver det vanliga, en person som vågar hittar vägar för att höja upplevelsen hos oss på Gullmarsstrand och på Skaftö. Vi älskar kreativitet och förekommer du gästens önskemål innan gästen hinner fråga dig – så är du som klippt för oss.
Gillar du att vara delaktig och tar ansvar i flera av elementen av upplevelsen och tillåter aldrig slumpen vara en faktor – ja då är det bara att söka till oss.

Det första personliga mötet sker i receptionen och det första intrycket har aldrig tidigare varit viktigare. Du är även den sista personen innan gästen lämnar, då säkerställer du att vi nått mål.

Vårt mål är alltid att skapa en upplevelse som gör att våra gäster vill uppleva oss igen, och igen och igen.

Ålder: från 20 år och uppåt

Erfarenhet: ett krav
Meriterande: språkkunskaper, du talar dock minst svenska och engelska flytande
Anställningsform: timanställd
Sysselsättningsgrad: vid behov både dag, helger och kväll, ej natt

Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Vi är en härlig arbetsplats där vi lyfter och hjälper varandra. Vi är ett underbart gäng med medarbetare från många olika länder, kulturer och från olika bakgrunder.

Vi ser fram emot att få läsa just ditt CV och personliga brev som du kan skicka till Josefin:

josefine@gullmarsstrand.se

Fiskebäckskil på ön Skaftö är ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba och samtidigt ta del av Bohuslän och skärgården och vad det erbjuder i form av sol, salta bad, segling, klättring, fiske, golf, paddling, träning och mycket mer.

SPONTANANSÖKAN

Vi söker kontinuerligt efter nyfikna, positiva och engagerade medarbetare.
Främst inom avdelningarna kök, restaurang och städ.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss, med CV och personligt brev till  info@gullmarsstrand.se
Märk din ansökan med ”Spontanansökan”.

MEDFLYTTARSERVICE

Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner? I ett samarbete med “medflyttarservice” kan vi även erbjuda hjälp till medflyttare till nytt arbete i en ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier, men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt. Till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med, så kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se , mobil 0763221793 och ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice.se för mer information

 

välkommen med din ansökan

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration