Boka

ARBETA PÅ GULLMARSSTRAND

ARBETA I EN FANTASTISK MILJÖ 0 METER FRÅN HAVET

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst! Vill du vara med och visa vad bohuslänskt värdskap står för?

Vill du satsa på en framtid inom hotell- och restaurang?
Välkommen till Gullmarsstrand. 0 meter från havet.

Vill du dessutom ha en ökad livskvalité och bo och arbeta nära havet med allt vad det innebär av friluftsliv. Segling, fiske, klättring, vandring, paddling, cykling och inte minst salta bad!

HOTELL- & RESTAURANGFÖRBUNDET

Gullmarsstrand är kollektivanslutna via Hotell- & Restaurangförbundet.

STÄD

Vi söker personal till vår viktiga städavdelning.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Skicka ditt CV och personliga brev till vår husfru Helen Björk.

husfru@gullmarsstrand.se

 

BÄSTA SOMMARJOBBET VÄNTAR PÅ DIG

Vi söker personal till kök, bar, servis, reception städ och vår glasskiosk.

Fiskebäckskil på ön Skaftö är ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba och samtidigt ta del av Bohuslän och skärgården och vad det erbjuder i form av sol, salta bad, segling, klättring, fiske, golf, paddling, träning och mycket mer.

Skicka ditt CV och personliga brev

Kök – Markus Rönnqvist, markus@gullmarsstrand.se
Restaurang – Hallgrimur Fridriksson, restaurangen@gullmarsstrand.se
Reception/glasskiosk – Josefine Hedin, josefine@gullmarsstrand.se
Städ – Helen Björk, husfru@gullmarsstrand.se

 

Arbeta som husfru 0 meter från havet i Bohuslän

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst! Vill du vara med och visa vad bohuslänskt värdskap står för?

Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer. Målsättningen är att bli bättre, större, vackrare och mer effektiv. Kort sagt ett hotell som är alla resenärers dröm.

Gullmarsstrand Hotel och Konferens, Fiskebäckskil

Nu söker vi Dig som ska leda vårt fantastiska Housekeeping team på vackra Gullmarsstrand. Här bryr vi oss genuint om våra gäster och medarbetare. Vi förväntar oss att du utför ditt arbete med engagemang, mod och entusiasm. Engagemang uttrycks genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk med positiv utstrålning. Modet kännetecknas genom ägande av ett problem och att du har en ”våga fråga ” attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken av allt och alla du möter (entusiasm). Som husfru har du det övergripande ansvaret för att ta städningen till en nivå som kännetecknas av hög kvalitet och effektivitet. Detta uppnås genom sunda rutiner, lämplig utbildning, kvalitetskontroll.

Arbetets innehåll varierar, här kommer några exempel:
• Att genom avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för alla våra gäster, i ett rent och välstädat hus med det lilla extra
• Delta i driften dagligen och vara kapabel och jobba tillsammans med ditt team
• Arbeta aktivt med målstyrning och prognoser – intäkt & kostnadsprognoser och har resultatansvar för sin avdelning. Alla i avdelningen skall själva och dagligen ha klart för sig hur de förväntas bidra till resultatet
• Svanen certifierade – att utveckla och driva miljö- och hållbarhetsprocesser på hela anläggningen
• Arbeta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs

Detta är exempel på hur rollen ser ut just nu och den kommer, liksom hotellets verksamhet, att förändras över tid beroende på företagets utveckling och gästernas behov. Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi lägger vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor med målet att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas med vår ambition att ge gästen en fulländad upplevelse och lite till.

Anställningstyp: provanställning 6 månader, därefter tillsvidare
Anställningsgrad: heltid
Arbetstider: Dagar, kvällar och helger

Du får leda ett härligt team, ansvara för rekrytering, effektiv personalplanering och lönerapportering. Du kommer även att ha ett budget -och resultatansvar för avdelningen.
Vi söker dig som har en bakgrund inom liknande område, helst från hotell och som har erfarenhet av ledarskap. Vi ser vikten av att du är serviceinriktad och flexibel, för att kunna möta och lösa oförutsedda händelser och för att kunna ge det lilla extra.

Du kommer att delta i hotellets ledningsgrupp, och rapportera till VD. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, lön enligt ök och avtal.
Ansökningarna behandlas löpande, och vi ber därför att du ansöker så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 29 april. Det finns möjlighet till semester under sommaren.

Frågor om tjänsten kan ställas till Åsa Hansson per mail på asa.hansson@gullmarsstrand.se

 

MEDFLYTTARSERVICE

Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner? I ett samarbete med “medflyttarservice” kan vi även erbjuda hjälp till medflyttare till nytt arbete i en ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier, men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt. Till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med, så kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se , mobil 0763221793 och ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice.se för mer information

 

välkommen med era ansökningar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration