jobba tillsammans med oss på GULLMARSSTRAND

ARBETA I EN FANTASTISK MILJÖ 0 METER FRÅN HAVET

Våra gäster ska mötas av upplevelser i allt det som vi gör- varje år, varje månad, varje minut, varje sekund och varje gästkontakt!

Vi jobbar efter ledorden; Mod, Värdskap, Gemenskap, Passion och Miljö och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medansvariga som vågar tänka utanför boxen och vara annorlunda. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service.

Välkommen till Gullmarsstrand. 0 meter från havet.

Vill du dessutom ha en ökad livskvalité och bo och arbeta nära havet med allt vad det innebär av friluftsliv. Padeltennis, Segling, fiske, klättring, vandring, paddling, cykling och inte minst salta bad!

HOTELL- & RESTAURANGFÖRBUNDET & visita

Gullmarsstrand är kollektivanslutna via Hotell- & Restaurangförbundet och medlemmar i VISITA.

NATTRECEPTIONIST – MED SERVICEKÄNSLA

Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst och för dina kollegor? Då är du given i vårt team! Vi älskar kreativitet och förekommer du gästens önskemål innan gästen hinner fråga dig – så är du som klippt för oss. Du skall känna passion för ditt arbete och de gäster vi möter. Du skall ha en förmåga att visa omtanke för gäster och kollegor. Du har mod och energi samt ett gott humör.

Om tjänsten: Dina primära arbetsuppgifter är våra gästers säkerhet, att lösa våra gästers önskemål samt att säkerställa ordning och reda.

Medan alla andra sover är du den som lägger grunderna inför dina kollegors kommande arbetsdag genom att administrera arbetsuppgifter, diska det sista från restaurangen, städa i matsalarna, gå säkerhetsronder och förbereda frukosten. Självständighet är ditt ledord. Som nattuggla är det inte många andra som är vakna när du jobbar, vilket innebär att du måste fatta många beslut själv. Genom att ha en god förmåga att prioritera och vara flexibel är du inte bara hotellets ansikte utåt på natten, du är även allas trygga punkt när det kommer till brand och säkerhet.

Om dig:

Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag (och natt) lite bättre med små medel.
Bland dina vänner är du känd för att alltid ge de bästa presenterna för att du ser vad andra människor vill ha och behöver. Ofta innan de vet det själva.
Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
Du tycker om att arbeta när andra sover

Vårt mål är alltid att skapa en upplevelse som gör att våra gäster vill uppleva oss igen, och igen och igen.

Ålder: från 20 år och uppåt. Vi välkomnar sökande med livserfarenhet.

Personlighet: Det är viktigt att du har en utåtriktad personlighet, är nyfiken och kan se och ta tag i saker som behöver göras

Meriterande: Hotsoft eller något annat hotelldatasystem, tidigare erfarenhet av gästservice

Språkkunskaper: du talar svenska och/eller engelska flytande

Körkort: B-körkort är meriterande
Säsongsanställning – start mitten av juni till september – med möjlighet till förlängning
Sysselsättningsgrad: ca 80%. Natt på ett rullande schema. Du jobbar 7 dagar och är ledig 7 dagar
Lön: Enligt avtal med Hotell- och Restaurangfacket – HRF

Vi är en härlig arbetsplats där vi lyfter och hjälper varandra. Vi är ett gott gäng med medarbetare från många olika länder, kulturer och bakgrunder – detta ser vi som en av våra främsta styrkor.

Vi ser fram emot att få läsa just ditt CV och personliga brev som du kan skicka till Anette:

anette@gullmarsstrand.se

Kock
SÄSONG 2022

Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team!

Vi är ett glatt gäng på Gullmarsstrand Hotell och Konferens som nu söker en ny arbetskamrat. Oss som du får glädjen att arbeta med är flexibla, bra på att samarbeta som team och vi gillar att ha roligt tillsammans på jobbet. Vi som är ansvariga i köket heter Markus, Linda & Darius och vi gillar att arbeta med i gruppen mot gemensamt satta mål och med både traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet på råvarorna. Vi söker kockar har stor passion för matlagning och jobbar bra i team. Vi är öppna för både unga och hungriga så väl som kandidater med mer erfarenhet.

Vårt köksteam på Gullmarsstrand är stolta att maten som serveras är lagad från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand försöker vi välja ekologiskt och närproducerade råvaror.

Personlighet: Vi söker dig som har erfarenhet från tidigare kockjobb eller är nyutbildad, men redan kreativ matlagare och som känner att du vill utvecklas som kock tillsammans med duktiga och mer erfarna medarbetare. Som kock ska du vara duktig på att hantera råvaror, smaksäker och noggrann i din matlagning och som sagt med en vilja till att både utvecklas och vara med och utveckla vårt kök.

Ålder: från 20 år och uppåt

Meriterande: Tidigare arbetslivserfarenhet som kock, gärna lokalkännedom om Västkusten
Språkkunskaper: du talar svenska och/eller engelska flytande

Körkort: B-körkort är meriterande
Säsongsanställning börjar med varierad start, från början/mitten av maj och varierat avslut från augusti till sista oktober.
Sysselsättningsgrad: 80% med varierande schema, både dag och kväll, och helger (ej natt)

Lön: Enligt avtal med HRF

Vi ser fram emot att få läsa just ditt CV och personliga brev som du kan skicka till Linda:

linda@gullmarsstrand.se

Fiskebäckskil på ön Skaftö är ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba och samtidigt ta del av Bohuslän och skärgården och vad det erbjuder i form av sol, salta bad, segling, padeltennis, klättring, fiske, golf, paddling, träning och mycket mer.

Redan nu planerar vi för sommaren – visst vill du bli en av oss?

Vi söker till följande avdelningar och med olika start datum några med start redan i april 2022 – och några lite senare – vissa genom hela september/oktober

Reception kontakta anette@gullmarsstrand.se

Restaurang, bar, runner kontakta sabina@gullmarsstrand.se

Kök & disk kontakta linda@gullmarsstrand.se alt darius@gullmarsstrand.se

Hustomte kontakta anette@gullmarsstrand.se

Passa på att höra av dig redan i dag!

SPONTANANSÖKAN

Vi söker kontinuerligt efter nyfikna, positiva och engagerade medarbetare.
Främst inom avdelningarna kök, disk & restaurang.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss, med CV och personligt brev till  info@gullmarsstrand.se
Märk din ansökan med ”Spontanansökan”.

vi ser fram emot din ansökan 🙂

hälsar team gullmarsstrand