JAKTEN PÅ HAVETS SVARTA GULD

Gullmarsstrand

HUMMERSAFARI med 5 rätters gourmetmiddag

Boka erbjudande

JAKTEN PÅ HAVETS SVARTA GULD

Följ med på ett äventyr, boka hummersafari i höst. En erfaren fiskare tar dig med ut i båt i den vackra skärgården. Tillsammans drar ni hummertinor och hoppas på fångst av havets svarta guld. Den medhavda kaffekorgen smakar gott på havet.

Väl tillbaka på hotellen kan ni mot entréavgift boka plats i vår vackra relaxavdelning Sinnenas Havsbad, med olika basturum och vår nya utomhuspool 38G eller i Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet.

Kvällens matupplevelse är en 5 rätters middag som börjar på vår Veranda med läckra snacks och ett härligt glas mousserande. Sjunk ned i någon av verandans fåtöljer och njut av utsikten över Gullmarsfjorden.

Köksteamet arbetar med lokala råvaror och stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Råvarorna är säsongsbetonade och fisk och skaldjur står givetvis i fokus. Låt oss överraska dig med en vällagad och spännande 5 rätters middag och dryckesmeny!

*Dryckespaketet behöver inte förbokas utan beställs direkt i restaurangen.

*Vill man boka tid i relaxavdelningen Sinnenas Havsbad, med vår nya utomhuspool 38G och basturum eller vårt Sinnenas Relax med infinity pool 38G, görs det separat, 255kr per person, tidsåtgång 2 timmar.

DETTA INGÅR

Fisketur med erfaren guide, ca 3 tim

Värme/flytoverall ingår – Medtag stövlar.

Fikakorg*

Snittar och välkomstdrink

5 rätters gourmet middag

Logi i dubbelrum inklusive frukostbuffé.

Frukostbuffé med havsutsikt

Ta gärna med egen flaska till vatten och termos till varmdryck. Vi fyller dem åt dig med kaffe, tevatten och kallt vatten. Tack för att du hjälper oss i vårt miljöarbete att minska användningen av pet-flaskor!

PRISER

FRÅN 3025 kr

Kan bokas med ankomst fre och lör 01/10–6/11

Hummersafarin avgår från vår brygga lördag kl 13-16.

 


*Kommer ni hela familjen? Barnens måltid tillkommer, och kan bokas i förväg eller på plats.

SINNENAS HAVSBAD & SINNENAS RELAX

För maximal avkoppling uppgradera ert paket med till en tid i någon av våra relaxavdelningar – Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu eller Sinnenas Havsbad med utomhuspoolen 38G.

Spabehandlingar

Passa även på att unna dig en avkopplande spabehandling i samarbete med Jochnicks Hälsa.

Boka online

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration