MC paket

Upplev Bohuskusten på motorcykeln med vackra vägar och havsnära omgivningar!


 

Med Skaftö som mål eller utgångspunkt har du stor valfrihet bland vägarna.

Bohuskusten och dess skärgård erbjuder vackra kurviga vägar mellan land och sjö. Gullmarsstrand är beläget på västkusten alldeles vid havet med oändliga möjligheter till bad och promenader.

När du har åkt färdig för dagen, parkerar du motorcykeln på vår parkering och checkar-in. Vi ser fram emot att ta hand om dig!

Njut av valfri rätt från Verandameny inkl. ett glas vin/öl – 0 meter från havet. Efter en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar inväntar en härlig frukostbuffé dagen efter.

 

 


Att göra på plats

Vi har minigolf, gym, utomhuspooler 38G, inomhuspool, bastu, jogging- och promenadslingor och möjlighet att boka härliga spabehandlingar för både ansikte och kropp.

Boka gärna till entré till vårt Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax – varmt välkomna till oss!

DETTA INGÅR

  • Ett glas vin alt. öl
  • Valfri rätt från Verandameny
  • Logi i enkelrum
  • En skön frukostbuffé

 

Boka mcpaket

 

SPa – sinnenas havsbad och sinnenas relax 

För maximal avkoppling uppgradera ert paket med till en tid i någon av våra relaxavdelningar – Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu eller Sinnenas Havsbad med utomhuspoolen 38G.

LÄS MER 

 

KAJAK

Utforska den bohuslänska skärgården runt Skaftö med en häftig kajakupplevelse.  Glid fram i tystnaden, känn havets krafter och beundra en orörd natur från riktigt nära håll. 

HÄNG MED UT PÅ EN EXKLUSIV el BÅTTUR

Har man växt upp med morfar-Stigs tur runt Skaftö vill man låta alla upptäcka den och vår X Shore råkar passar föredömligt. Vi hämtar er på Gullmarsstrand avtalad tid och beroende på väder bestämmer vi riktning med målet att uppleva Gullmarsfjorden, Malö strömmar och Grundsunds kanal. Under er mysiga tur runt Skaftö njuter ni av dryck, fika eller lunch som ni bokar separat hos Gullmarsstrand och tar med till avfärd.

Läs mer 

Mat & Dryck

I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.

Läs mer

bESÖK HAVETS HUS I LYSEKIL

Se hälleflundror, rockor och havsaborrar simma ovanför ditt huvud i tunnelakvariet eller sätt dig ner en stund i samlingssalen Gullmarsalen och fängslas av det marina livet på film.

• 30 akvarier finns i Havets Hus
• 90 liter saltvatten rymmer vårt minsta akvarium
• 140 000 liter innehåller vårt största akvarium – tunnelakvariet
• Totalt finns över 335 000 liter vatten i akvarier på Havets Hus

Läs mer 

NORDENS ARK

Nordens Ark är öppet året runt. Här hittar du allt från tigrar till hackspettar i den vilda delen av parken till kor och kaniner på Lantgården. Genom ditt besök stödjer du arbetet med att rädda hotade djur.

Läs mer 

Summer feelings!

English Svenska

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration