OSTRON- OCH MUSSELÄVENTYR

Boka erbjudande

OSTRON MUSSLOR AVKOPPLING OCH GOD MAT

Ostron- och musselturen startar i Norra Hamnen kl. 12:30  i Lysekil dit ni tar er med egen bil. Vi färdas med Signe, vår bohuslänska julle byggd 1952, ut till musselodlingen där vi visar hur det går till att odla och skörda musslor. Vi plockar med oss musslor för gemensam tillagning och avsmakning senare på en vacker klipphäll.

Därefter tar Signe oss vidare till en av få ostronbankar i Bohuslän. Vi plockar upp ostron och lär oss mer om havets delikatess på en mycket speciell och unik plats i Bohuslän.

Precis under oss växer de exklusiva och berömda ostronen Ostrea Edulis som kallas ”det svenska ostronet”. Vi pratar om allt i ostronens tecken samt erbjuder provsmakning.

Vi gör ett strandhugg på Käringeholmen där musselskörden tillagas och ostronen öppnas och avnjuts vid strandkanten. Efter en oförglömlig upplevelse i en fantastisk miljö tar vi er tillbaka till Norra Hamnen i Lysekil till det avslappnade dunket från Signe.

 

Tillbaks på hotellet kan man njuta i någon av våra relaxavdelningar som kan bokas separat till entréavgift, för mer information kontakta receptionen.

DETTA INGÅR

Ostron- och musseläventyr med Signe

Logi i dubbelrum

Frukostbuffé

Lån av badrock

Tvårätters middag, förbestämd meny

 

Ostron- & musseläventyr med “Signe”

Mönstra på lördagar  kl 12.30 i Norra Hamnen, Lysekil, du tar dig dit själv med egen bil eller via färja från Gullmarsstrand, och där efter en kortare promenad. Turen pågår i ca 3 tim.

*Du är välkommen att kontakta oss innan bokning så kollar vi med fiskaren om lediga platser finns!

Kontaktuppgifter: info@gullmarsstrand.se, tel 0523 66 77 88

PRISER

FRÅN 2393 kr/person.
Erbjudandet gäller med ankomst fredag-lördag 1 mars – 24 nov. Går ej när det är is på havet samt när ordinarie paket utgår.

*Vid grupper på min 6 pers kan man boka dag och tid enligt överenskommelse, kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning.

*Kommer ni hela familjen? Barnens måltid tillkommer, och kan bokas i förväg eller på plats.

 

SINNENAS HAVSBAD & SINNENAS RELAX

För maximal avkoppling uppgradera ert paket med till en tid i någon av våra relaxavdelningar – Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu eller Sinnenas Havsbad med utomhuspoolen 38G.

Spabehandlingar

Passa även på att unna dig en avkopplande spabehandling i samarbete med Jochnicks Hälsa.

Boka online

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration