Påskhelg

Promenader och middag

Här är påskens mysigaste upplevelse


 

Lyxig påskdrink och påskmiddag, tipspromenad i Fiskebäckskil, vårens första solgass på bryggan, härliga vårpromenader och kanske årets premiärdopp!

Njut av en härlig hotellhelg 0 meter från havet.

Promenader vid havet med digital vandringskarta, tipspromenad, vårsol på bryggan, hotellfrukost och god påsk inspirerad mat.

Unna dig en uppfriskande, avkopplande och njutningsfull påskhelg!

 

vi rekommenderar

Fira Våren och Ljusets Tid med en vacker Påskyoga kl 10:00 på Långfredag. Yoga 0 meter från havet  i vår fantastiskt mysig lokal med Elenor från Mandala Soul Studio. Ett Hatha-yogapass för vana som nybörjare. Med andningsövningar, yogapositioner och stretch. Kom och var med om en härlig och avslappnande stund tillsammans. Max 10 personer, först till kvarn! Bokningar görs direkt via nedan länk.

 

 

 

DETTA INGÅR

  • Tipspromenad i ett vårinspirerande Fiskebäckskil 
  • Påskdrink och snacks på verandan
  • Trerätters Påskmiddag
  • Logi
  • Frukostbuffé med havsutsikt 

 

Bokningsbart mellan fredag 14/4 och söndag 16/4

 

boka Påskhelg, promenader och middag

 

Padeltennis 

Endast en kort promenad längst havet finns Fiskebäckskils Padel Center. Möjlighet att köpa till bollar och hyra racketar finns vid bokningstillfälle men även på plats! 

KAJAK

Utforska den bohuslänska skärgården runt Skaftö med en häftig kajakupplevelse.  Glid fram i tystnaden, känn havets krafter och beundra en orörd natur från riktigt nära håll. 

Mat & Dryck

I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.

Läs mer

Spa behandlingar 

Låt oss få ta hand om kropp och själ en stund. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig.

Påskhelg och vårsol på bryggan!

English Svenska

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration