Påskhelg på Västkusten

FIRA PÅSKEN 0 M FRÅN HAVET

Boka erbjudande

FIRA PÅSKEN VID HAVET I FISKEBÄCKSKIL!

Njut av en härlig hotellhelg 0 meter från havet. Promenader vid havet, tipspromenad, vårsol på bryggan, hotellfrukost och god påskinspirerad mat.

Unna dig en uppfriskande, avkopplande och njutningsfull påskhelg!

DETTA INGÅR

Logi

Frukostbuffé

Tipspromenad i ett vårspirande Fiskebäckskil

Påskdrink på verandan

Entré till Sinnenas Relax

3-rätters påskmiddag

PRISER

FRÅN 1.389 kr per person och dygn.

Bokningsbart påskhelgen 9-12 april.

 

Gullmarsstrand rekommenderar

Fira Våren och Ljusets Tid med en vacker Påskyoga kl 10:00 på Långfredag, Påskafton och Påskdagen.  Yoga 0 meter från havet  i vår fantastiskt mysig lokal med Elenor från Mandala Soul Studio. Ett Hatha-yogapass för vana som nybörjare. Med andningsövningar, yogapositioner och stretch. Kom och var med om en härlig och avslappnande stund tillsammans.

Boka här

spabehandlingar

Passa även på att unna dig en avkopplande spabehandling i samarbete med Jochnicks Hälsa.

Boka online

 

AKTIVITETER i närområdet

 

Påskefyr

Passa även på att besöka någon av öns två “påskefyrar” – Värbos och Oddarnas. Påskbrasa eller påskefyr är en tradition i Bohuslän att man på påskafton tänder en brasa av bl a julgranar. Det har också varit en tävling i vem som har den största fyren. Påskeldarna är kända tillbaks till 1700-talet och kommer från Holland via holländska köpmän till Göteborg. Till skillnad från valborgsmässoeldarna som förr hängde samman med boskapsskötseln så är påskeldarna till för att skrämma bort påskkärringarna påväg till Blåkulla!

 

Shopping – Hannas i Hamnen

På Västra Kajen i Grundsund hittar ni butiken “Hannas Hamnen” som bl a säljer Didriksons regn- & fritidskläder som startade sin verksamhet i Grundsund redan 1913.

 

Gör en utflykt

Tag färjan Carl Wilhelmsson från bryggan utanför hotellet till Lysekil och besök Havets Hus – ett havsakvarium som visar Västerhavets flora och fauna.

Eller ta bilen till Nordens Ark – en anläggning för avel och uppfödning av utrotningshotade djur och erbjuder härliga promenader och naturupplevelser.

Fler upplevelser

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration