VÅR BÄSTA TID ÄR NU – VINTERMÖTE

VINTERMÖTE MED AKTIVITETER

Det är något magiskt som händer i Bohuslän under vintern. När strålkastarna släcks och sommargästerna drar sig undan – det är då magin kryper fram.

Luften fylls av en krispighet och blir klarare än någonsin, skaldjurens sälta kommer till sin fulla rätt och över klipphällarna dansar en sällan skådad stillhet. Det är som att hela kusten tar ett djupt andetag och fyller lungorna med nytt syre. Det är med andra ord en perfekt atmosfär för energigivande konferenser och möten.

 

Kombinera ert möte med en aktivitet självklart förknippad vid havet.

HUMMER- KRÄFTSAFARI

Från vår egen brygga blir ni hämtade av vår erfarna fiskare Bobo, han tar er med ut på havet för att fiska kräftor eller havets svarta guld – hummern. Under turen får ni lära er om havet och vad som finns på havets botten. Självklart får ni med er en fika korg – havet ger aptit!

Är det kallt har vi härligt varma overaller.

OSTRON- & MUSSELÄVENTYR

Ni färdas med Signe, en bohuslänska julle byggd 1952, ut till musselodlingen där ni visas hur det går till att odla och skörda musslor. Vi plockar med oss musslor för gemensam tillagning och avsmakning senare på en vacker klipphäll.

Därefter tar Signe er vidare till en av få ostronbankar i Bohuslän. Vi plockar upp ostron och lär oss mer om havets delikatess på en mycket speciell och unik plats i Bohuslän.

Precis under oss växer de exklusiva och berömda ostronen Ostrea Edulis som kallas “det svenska ostronet”. Vi pratar om allt i ostronens tecken samt erbjuder provsmakning.

Vi gör ett strandhugg på Käringeholmen där musselskörden tillagas och ostronen öppnas och avnjuts vid strandkanten, därefter tar er Signe tillbaka igen.

Lysekil till det avslappnade dunket från Signe.

PADDLA HAVSKAJAK

Följ med en guide ut på havet och njut av stillheten. Kajakerna lägger ni i på utsidan hotellet. Turen bestäms utifrån väder och vind.

All utrustning ingår.

På turen packar vi lunch eller fikakorg utifrån era önskemål.

KLÄTTRA PÅ GULLMARSSTRANDSKLIPPAN

Precis intill hotellet har vi en alldeles egen klippa – Gullmarsstrands klippan där det finns 18 bultade leder av varierad svårhetsgrad. Klättringen sker tillsammans med en erfaren guide och all utrustning får ni på plats.

Vill ni äta lunchen eller fika på stranden vid klippan så löser vi det.

Läs mer om klippan och klättringsgraderna

PRIS

Pris enligt offert.

 

BOKNING

T: 0523 – 66 77 88
M: konferens@gullmarsstrand.se

OFFERTFÖRFRÅGAN

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration