21 november välkomnar vi dig på ett nytt, unikt Mackmyraavent på Västkusten! Den här gången tar våra dryckesproffs Astrid och Marcus med dig på ett fartfyllt äventyr till sjöss där ni fiskar havskräftor i de vackra omgivningarna på Skaftö.
Mackmyra whisky

WHISKYHELG MED HAVSKRÄFTFISKE 0 meter från havet!

whiskyhelg med HAVSKRÄFTFISKE PÅ skaftö

Låt oss servera dig en fantastisk smaksensation!

 

 

Boka erbjudande

whiskyhelg med HAVSKRÄFTFISKE

21 november välkomnar vi dig på ett nytt, unikt Mackmyra event på Västkusten. Den här gången tar våra dryckesproffs Astrid och Marcus med dig på ett fartfyllt äventyr till sjöss där ni fiskar havskräftor i de vackra omgivningarna på Skaftö.

Bortanför storstäder hittar du det genuina Bohuslän – det salta, karga och vindpinade lugnet. Följ med vår fiskare Bobo Royson på havskräftfiske och fiska de bästa havskräftorna som sedan kokas upp på båten (egen fångst) alldeles lagom inför lunch. Färskare kräftor kan man inte få! Lunchen intas på en kobbe i skärgården.

Efter dagens fiskeutflykt njuter du och dina likasinnade på en spännande whiskyprovning följt av en femrätters gourmetmåltid där Mackmyras Marcus och köksteamet på Gullmarsstrand har komponerat och lagat en meny där symbiosen mellan mat och whisky står i fokus. Dagens kock Marcus Torgeir har jobbat på många välkända restauranger som bland annat populära The Fat Duck i London och Aquavit i New York.  Marcus ligger också bakom öppnandet av Whiskybyns allra första restaurang och gör nu comeback i köket på Gullmarsstrand Hotell, bara för oss.

Information om Whiskyprovningen.

”Småfaten magi”

Mackmyras mest exklusiva whiskyprovning, ”småfatens magi”. Under provningen ledsagas ni av en av Mackmyras erfarna Marcus Torgeir och Astrid Hultberg. Ni kommer att få prova ett urval av sorter ur Mackmyras unika 30-litersfat och vi berättar om Mackmyras spännande resa. Ni får lära er om hur whiskyn tillverkas och hur dom små 30-litersfaten påverkar mognaden och smaken.
Ni får också inblick i hur ni kan skapa er alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra. Givetvis finns även ett spännande erbjudande speciellt framtaget för detta evenemang.

Efter hotellnatten vaknar du upp till höstens salta havsdofter och startar dagen med en generös frukostbuffé i restaurangen.

DETta INGÅR – per person, del i dubbelrum lördag till söndag

 

– 09:00 Samling på Gullmarsstrands parkering för avresa till lagret på Smögen. Transport med buss från Gullmarsstrand till Smögen, T/R (avgår ca. kl. 09:00 – retur ca. kl. 12:30)

– 10:00-11:00 Klappa tunnorna på whiskylagret

– 11:15 – 12:30 Transport med fikakorg, medtas på bussen

– 13:00 – 16:00 Havskräftfiske inklusive lunch för dig som har förbokat, bokas online som tillägg

– 16:00 – Snacks i baren chips & nötter samt provning av eget fat

– 16:20 – 17:20 Whiskyprovning med Marcus och Astrid

– 19:00-  Femrätters gourmetmiddag – Foodparingmiddag med fokus på symbiosen mellan mat och whisky

– Frukostbuffé 0 meter från havet till kl 11.00

Möjlig utcheckning kl 13.00 på söndagen för att njuta i en av våra relaxavdelningar med 38 grader varmt vatten (tillägg) till paketet.

 

Vegetariska alternativ finns att beställa och naturligtvis anpassas till allergier. Detta måste dock meddelas vid bokning.

T: 0523 – 66 77 88 M: info@gullmarsstrand.se

 

PRISER

Från 2499kr per person, del i dubbelrum exklusive fisketur
Från 3349kr per person, del i dubbelrum inklusive fisketur och lunch ombord

*Passa på att checka in redan på fredagen och njut av våra relaxanläggningar med bastu, uppvärmda utomhuspooler 38 grader varmt, och ett dopp i havet för den som vågar! Förbokning av slott tider i relaxavdelningar gäller, tidsåtgång 2H. Pris 850kr per person inkl. del i dubbelrum, tillgång till Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax och frukostbuffé på lördagen. Bokas direkt via receptionen, info@gullmarsstrand.se eller ring 0523 66 77 88.

*Havskräftfiske på lördag mellan 13:00 – 16:00 inklusive lunch – baguette, aioli och nykokta kräftor ca. 500g per person, 850kr per person (bokas online)

* Vill du göra din vistelse hos oss ännu bättre? Uppgradera rummet till ett Deluxe rum med Havsutsikt eller Executive rum med fantastisk närhet till havet. Du kan också beställa exempelvis choklad, rosor och Champagne som står på rummet vid ankomst.

Spabehandlingar

Passa även på att unna dig en avkopplande spabehandling i samarbete med Jochnicks Hälsa.

Boka online

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration