Unna dig en helg på Gullmarsstrand med varierande yogaklasser, vandra i vacker natur, njut av närproducerad och välkomponerad mat och koppla av i våra relaxavdelningar. Du får hjälp att hitta tillbaka till ditt inre lugn och ny kraft.

Under din vistelse på Gullmarsstrand hotell kommer du att praktisera olika former av yoga såsom yinyoga, globalyoga, chackrayoga och utomhusyoga. Karin och Elin kommer att leda yogaklasserna under helgen och är utbildade Global-och yinyoga instruktörer.

Klasserna är anpassade så att alla klarar av att delta utifrån sin egen förmåga. Ta med en vän, syskon, förälder, kärlek, sambo, make/maka eller kom själv. Du kommer också att delta på två olika workshops, den ena handlar om andningens betydelse inom yogan och i den andra workshopen får du testa på olika inversioner, svårare positioner såsom huvudstående och brygga.

Vi hoppas att vädret tillåter oss till att hålla en yogaklass utomhus precis vid havet, om inte så har vi vår sal inomhus.

KMTi är ett stort Träningscenter baserat i Karlstad med 6000 medlemmar som även arrangerar olika Träningsresor runt om i världen.

Skaldjurslyx & Champagne

Njut av Champagne och skaldjur! Koppla av med bastu, havsbad, utomhuspool 38G, Champagne och god mat i en vacker miljö 0 meter från havet.

Pris fr 1543 per person
Läs mer och boka

Gullmarsstrandspaketet

Koppla bort vardagen och njut av härliga promenader, bastu, havsbad samt god mat. Allt i en fantastisk miljö 0 meter från havet.

Pris fr 1 195 kr (ord pris 1495 kr)
Läs mer och boka

Yoga Weekend

Följ med KMTi Träningsresor på ett par härliga dagar i Fiskebäckskil!
Testa på olika sorters yoga, vandra i vacker natur, njut av goda näringsrika måltider och koppla av i våra relaxavdelningar.

Pris fr 3900kr
Läs mer och boka

Golfpaket

Spela golf i en härlig skärgårdsmiljö. Välj spel på Skaftö GK eller Lysekil Holma Golf. Tillbaks på hotellet väntar avkoppling och god mat serverad i vår restaurang 0 meter från havet.

Pris fr 1 595 kr
Läs mer och boka

Kräftsafari

Följ med en erfaren fiskare och fånga havskräftor med bur. Den medhavda kaffekorgen smakar gott efter en stund på havet. Efter fisketuren finns möjlighet till havsbad och bastu. Dagen avslutas med en god middag i vår restaurang.

Pris fr 2 095 kr
Läs mer och boka

Ostron- och musseläventyr i Lysekil

Följ med på ett spännande ostron- och musseläventyr. Tillbaks på hotellet kan ni njuta av värmande bastubad och en god middag.

Pris fr 1 995 kr
Läs mer och boka

Hummersafari

Startskottet på Bohusläns stora händelse går av stapeln måndag 23 sept! Våra hummerfester börjar på havet med våra gäster ombord. Vi drar hummertinor och på kvällen njuter vi av havets svarta guld i vår restaurang. Ta dig till havet. Vi gör dig till kung!

Pris fr 2 495 kr
Läs mer och boka

Julbordspaket

Njut av den härliga julstämningen i skärgården. Bastu, havsbad, värmande brasa, glögg, pepparkakor och ett av Bohusläns bästa julbord.

Pris fr 1 495 kr
Läs mer och boka

Nyårspaket

Fira nyår hos oss på Gullmarsstrand tillsammans med släkt och vänner! Njut av champagne, 5-rätters supé, musikunderhållning i en fantastisk miljö, 0 meter från havet.

Pris fr 2 195 kr
Läs mer och boka

Yoga Weekend i vackra Fiskebäckskil

Unna dig en helg på Gullmarsstrand med varierande yogaklasser, vandra i vacker natur, njut av närproducerad och välkomponerad mat och koppla av i våra relaxavdelningar.
Du får hjälp att hitta tillbaka till ditt inre lugn och ny kraft.

Pris fr 3900kr
Läs mer och boka
Boka erbjudande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration