Let´s smile together!

Vinterkonferens vid havet
Boka

Vinterkonferens i bohuslän
– Vackert oavsett säsong

Att mötas i Bohuslän kännetecknar oftast sommar, sol och salta bad – vi på Gullmarsstrand, med det unika läget, 0 meter från havet lovar att du inte kommer att bli besviken när du besöker oss även under hösten och vintern.

Havet blir om ännu mäktigare då och färgerna ännu mer påtagliga. I Fiskebäckskil finner du ett lugn som ger dig energi för att klara av vardagen.

Att mötas hos oss ger dig och dina kollegor och medarbetare en helt ny upplevelse med skiftningarna i den storslagna naturen, utbudet av aktiviteter och säsongens råvaror.

Läs mer om vinteraktiviteter vid havet

Offertförfrågan

Våra vinterAktiviteter

 

Anta årets vinterutmaning!

Vinterbad ökar det allmänna välbefinnandet och sägs ha god effekt när det gäller att lindra smärta och inflammation. Kylan stressar kroppen – och det är bra.

Utmana dina kollegor med ett härligt vinterdopp! Ta ett uppfriskande dopp i det kalla vattnet för att sedan värma upp er igen i vår 38-graders pool. Ett perfekt sätt att få igång både skratt och blodcirkulation!

Hummer och kräftfiske

Följ med ut på det heligaste av fiske och vittja tinorna eller prova på djuphavsfiske med våra lokala fiskare. En mycket exotisk upplevelse och ett äventyr ni inte vill missa!

Tidsåtgång 3-4 h.

Vinprovning

Testa smaklökarna och smaka av fyra till fem sorter, vitt eller rött, mousserande eller dessertvin. Vår sommelier guidar er genom provningen. Ni kan också välja att prova olika öl- eller whiskysorter.

Tidsåtgång ca 1-2 h.

Guidning i Fiskebäckskil

Upplev detta anrika fiskesamhälle till fots, på cykel eller i båt. En erfaren guide berättar om områdets historiska arv och nutida sevärdheter.

Tidsåtgång från 1 h.

Mejla oss för mer detaljer

Priser på förfrågan varierar beror på antal personer. 

Kontakta oss för mer information

GULLMARSSTRAND HOTELL

Strandvägen 2–14
451 78 Fiskebäckskil
Tel + 46 (0)523 66 77 88
Fax +46 (0)523 228 05
info@gullmarsstrand.se

Vår bästa tid är nu