SINNENAS RELAX & HAVSBAD


Vid havets kant

FÖR BÅDE KROPP OCH SJÄl

Välkommen till Sinnenas Relax & Havsbad på Gullmarsstrand, en oas av lugn och natur. Här kombinerar vi den avslappnande atmosfären i vår inomhuspool och traditionella bastu på Sinnenas Relax med den livliga energin från havsbad och utsikten över Gullmarsfjorden vid Sinnenas Havsbad.

Utöver våra badfaciliteter erbjuder vi även ett utbud av spatjänster, inklusive skön massage, för en fullständig förnyelse av kropp och själ. Varje stund är en inbjudan att omfamna välbefinnande och förnya din ande.

Boka Sinnenas Havsbad & RELAX

Telefon 0523-66 77 88

BOKA


 

SINNENAS HAVSBAD

Här kopplar du av med vidunderlig havsutsikt över Gullmarsfjorden. Med två glänsande utomhuspooler och direkt tillgång till havsbadet, erbjuder denna plats en sällsynt möjlighet att njuta av både frisk havsluft och lugnande vatten.

Kompletterat med en traditionell bastu, ett aromarum och sköna vilstolar med en betagande utsikt över fjorden, erbjuder Sinnenas Havsbad en helhetsupplevelse för alla som söker återhämtning och harmoni.

Relax

Relaxavdelningen på Sinnenas Havsbad är en oas av lugn, perfekt för avkoppling.

Utrustad med bekväma liggstolar, erbjuder den en idealisk plats för att slappna av och njuta av den storslagna utsikten över Gullmarsfjorden.

Två pooler

Två sköna utomhuspooler varav 38 G håller en konstant temperatur 38 °C.

Poolerna ger en perfekt balans mellan uppfriskande och värmande bad, vilket skapar en idealisk miljö för avkoppling och njutning i den friska havsluften.

Infinitypoolen

Storslagen havsutsikten med en harmonisk atmosfär av lyx och naturens skönhet.

Salta dopp

En naturnära och uppfriskande upplevelse.

Med två trappor som leder direkt ner till vattnet från bryggan, är det enkelt att njuta av det salta havsvattnet. Perfekt för dig som vill uppleva havets lugnande effekt. En central del av den totala upplevelsen vid Sinnenas Havsbad.

Värmande rum

Vilken blir din favorit?

Aromarummet med en temperatur på 45 °C eller den riktigt varma traditionella bastun som garanterat får igång blodcirkulationen.

SINNENAS RELAX

En plats av lugn och återhämtning. Med sin inomhuspool, traditionella bastu och avkopplande duschar erbjuder denna avdelning en perfekt miljö för att slappna av och hitta inre frid.

Det är den ultimata platsen för dig som söker en stillsam och avkopplande upplevelse i en harmonisk och välkomnande miljö.

38 G

En plats för stillhet och avkoppling.

Här kan du i lugn och ro njuta av det lugna vattnet i en avkopplande miljö, vilket ger en perfekt paus från vardagens stress. Poolen är designad för att erbjuda en fridfull upplevelse för alla som besöker.

Bastu

En klassisk bastuupplevelse som är idealisk för avkoppling och rening.

Det är en plats där du kan värma dig och slappna av i en enkel, men djupt rogivande miljö, perfekt för att släppa på spänningar och fördjupa din avslappningsupplevelse.

SPA

Ibland måste du få distans till alla måsten och ladda med ny energi. Låt oss ta hand om kropp och själ en stund.

I samarbete med karin Jochnick – professionell på massage och behandlingar erbjuder vi både basbehandlingar och lyxigare varianter.

SPABEHANDLINGAR

Du kan boka en mängd behandlingar som är designade för avkoppling och välbefinnande, till exempel olika typer av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar, alla utförda av erfarna terapeuter för att säkerställa en djup och effektiv avslappning.

Behandlingar

BRA ATT VETA


ENTRÉ

Entré till Sinnenas Havsbad: för gäster utifrån 450:-, för boendegäster 255:-

Om entré till Sinnenas Havsbad inte ingår i det upplevelsepaket du bokat så kan den bokas separat, i mån av plats. Kontakta oss så hjälper vi dig.

DRYCKER

Svalka eller värm dig med din favoritdryck!

Kan beställas på plats under din spavistelse.

DUSCHAR

Duscharna på Sinnenas Havsbad & Relax är utformade för att fullända din spaupplevelse. Här kan du fräscha upp dig efter bastun eller poolen, vilket bidrar till en fullständig och föryngrad känsla.

UPPLEVELSER


Med tillgång till Sinnenas Havsbad & Relax

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration