*0 meter från havet

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Året runt skapar vårt unika läge vid havet en känsla av absolut ro och absolut närvaro, oavsett antal sekundmeter. 

Vi har öppet året runt och skapar unika upplevelser för just ditt tillfälle. Ibland är det ett mindre möte, ibland är det ett större kick off event, ibland en dagsutflykt och ibland en härlig hotellupplevelse med något av våra populära paketlösningar.

När du kommer till oss så kommer du att reagera på hur mjukt hotellets byggnader smälter in i det vackra Fiskebäckskil. Vi väljer med omsorg och hållbart som två av våra främsta syften när vi renoverar, restaurerar och bygger till. För att utveckla och utvecklas i samklang med destinationen gör oss unika.

PERSONLIGT OCH EFTERTÄNKSAMT


Hotellet har vuxit fram sakta, säkert och finurligt i över fyrtio år, under samma ägare (tre bröder). Utgångspunkten var den gamla Badhusrestaurangen i Fiskebäckskil. Rum för rum och byggnad för byggnad har adderats försiktigt och eftertänksamt. Med estetik, kvalitet, hållbarhet och en stor portion passion som ständigt närvarande drivkrafter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration