Konferensaktiviteter


På och runt Gullmarsstrand med omgivningar är det upplagt för massor av aktiviteter när du och dina arbetskamrater vill koppla av eller skapa sammanhållning.

Åk med en erfaren fiskare på jakt efter havets guld – hummern eller fånga havskräftor med bur. Följa med på en guidning på Kristineberg en av världens äldsta marina forskningsstationer från 1877 eller en guidad vandring i Fiskebäckskils spännande historia. Möjligheterna är många och vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar.

Populära aktiviteter

Till havs

Skaldjurssafari – kräftfiske eller hummerfiske

Följ med vår lokala fiskare Bobo ut på havet och fånga havets svarta guld – hummern eller fånga havskräftor med bur. Fikakorg ingår.

paddla havskajak

Tillsammans med en guide glider ni fram bland kobbar och skär, lyssnar till havets brus och får kanske till och med se en säl på nära håll?

 

SÄLSAFARI

Låt oss ta Er med på en tur i vår vackra skärgård för en naturupplevelse på nära håll. Vi har efter många års erfarenhet på västkusten lärt oss var sälkolonierna uppehåller sig och vilka klippor de brukar ligga och sola på. Ute vid kobbarna glider vi sakta fram för att sedan stänga av motorer så de kan komma närmare och kika lite på oss också. Det finns även tid för strandhugg med fikakorg på närliggande ö om man önskar det.

åk rib-båt 

Upplev havet och fartens tjusning i hastigheter upp till 65 knop (120 km/h)! En minnesvärd upplevelse bland kobbar och skär för er som söker något nervkittlande.

På land

HAVSFEJDEN

En lekfull mångkamp där ni lagvis möt i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten?

MARITEAM DUELLER

Ni kommer att testa på bl.a. Krabbfiske om säsongen är rätt, räkskalning med både en och två händer, knopduell med hela laget som hjälper till. Extra gren ni kan välja är: Ostronöppning. Vid ostronöppning kommer vi först att visa er tekniken och förse er med handskar och rätt verktyg för uppdraget. De lag som leder fram till finalen får välja sitt “Flottbyggekit”. Först byggtid på 20 min. Därefter följer en bedömning av domaren som delar ut pris BROY “Best Raft of the Year” som kan ge lite fördel i racet. Sedan går starten i Flottbyggeracet.

Guidade turer på skaftö ELLER LYSEKIL 

Upplev vårt anrika närområde till fots, på cykel eller med båt. En erfaren guide berättar om Fiskebäckskils historiska arv och nutida sevärdheter. Eller så väljer ni en guidad promenad genom centrala Lysekil med en auktoriserad guide som lär dig mer om vackra Lysekil: badort, skepparsamhället och sommarstad. Det blir både berättelser och smultronställen, nutid och dåtid.

MISSION COMPLETED

Bland gränder med gatsten och fiskehamnar ställs ni inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar – allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng!

Mat & dryck

tångprovning med ostron och champagne

Prova på havets läckerheter. Tillsammans med en tångexpert lär du dig annorlunda mat från havet. Kombineras med 2 ostron per person och ett glas champagne.

Ni blir guidade på en resa i dryckens land

Vin, bubbel, öl, whiskey eller varför inte Champagne?
Förhöj provningen ytterligare med tre sorters snacks sammansatta föra att passa med ert val av dryck.

SPA

sinnenas relax och infinitypoolen

Njut av en stilla stund i vår inomhuspool på 38 grader, samt en riktigt varm och skön bastu, endast en glasvägg skiljer er från utsikten över Gullmarsfjorden. Från relaxen kan ni gå ut på bryggan för att ta er ett havsbad eller ta en dusch i vår utomhusdusch. Utanför relaxen på bryggan har ni även tillgång till Infinitypoolen med 38-gradigt vatten. Bredvid poolen finns en trappa ner i havet för den som önskar att njuta av ett dopp i havet.

VIP NIGHT SPA

På pålar i havet inkluderar båda Sinnenas Havsbad och Sinnenas Relax – varma pooler, kallbad och bastuupplevelser på bryggan med loungeutrymme i anslutning. Här är ni helt själva med gänget och kan plugga in er egna musik i högtalarna.
Serveringspersonal / bar kommer att finnas till just för er. Med mysiga badrockar & tofflor har ni direktaccess ut till bryggan och egen tillgänglighet från vår moderna lounge.

Kan bokas från 35 personer. För mindre grupper finns möjlighet att boka ett liknande upplägg. 

sinnenas havsbad

I Sinnenas Havsbad finner du avkoppling för kropp och själ. På pålar ute i havet står vår utomhuspool med 38 gradigt vatten. Här kan du njuta året om. Bredvid poolen finns en trappa ner i havet för den som önskar ett havsdopp.
Havsbadet har två basturum. I aromabastun som håller ca 45 grader kan du njuta av stillsamhet och avkoppling med väldoftande aromer. För den som föredrar det riktigt varmt, rekommenderar vi vår klassiska bastu som håller 75 grader. Här får du igång blodcirkulationen vilket ger kroppen en känsla av välbefinnande. Utsikten är slående!

Inspirationshörna

Ö-Städning till havs

med gofika


Följ med ut på vår populära tur i vår skärgård och upplev vackra vyer.

Kombinera nytta med nöje och lär er hur ni kan bidra till friskare djur och hav.
Vi tar på oss våra ”plastglasögon” och upptäcker Bohuslän och pratar mat och miljö på ett inspirerande sätt.

På hemvägen kikar vi efter säl och får lära oss mer om de gamla fiskesamhällena.

Cornhole

Spelet för alla tillfällen


Cornhole är spelet som passar alla vid alla tillfällen. Bjud in kollegorna för gött häng och ha en trevlig stund tillsammans.

Ni kan spela i er möteslokal eller ta med det ut på vår brygga. För extra guldkant rekommenderar vi att köpa in lite go dryck och snacks – ni väljer, vi löser!

English Svenska

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration