AKTIVITETER


Gör som havet – våga!

Vandra på skaftö

På Skaftö finns vandringsleder för alla, både för dig som söker en utmaning eller för dig som vill ta det lite lugnare. 

VANDRING PÅ SKAFTÖ

GOLF

Skaftö Golfklubb är en skön utmaning för golfaren. En 18 hålsbana som slingrar sig mellan bohuslänsk granit, överraskar bakom varje hörn och bjuder på en härlig utsikt över havet. Allt väntar på dig 5 min från hotellet. 

SKAFTÖ GK

Lysekil Holma Golf erbjuder en modern golfbana som är varsamt skulpterad i det bohuslänska landskapet. Banan är Sveriges senast anlagda 18 håls bana och har ett stycke skotsk karaktär inpassat mellan berg, vatten och stora ekar – en verklig naturupplevelse. 

HOLMA GK

CYKLA PÅ SKAFTÖ

Cykla  i vackra omgivningar på Skaftö, vi packar gärna en mumsig fikakorg till dig.

Vi har 10st Skeppshult city cyklar med korg att hyra ut till våra hotellgäster.  Du får låna cykelhjälmar och vi har en barnstol.

  • Cykelhyra kostar från 200 kr för en dag.
  • Boka gärna en cykel redan vid bokningstillfället.
  • Ta gärna med egen vattenflaska 

MINIGOLF

Vi har en minigolfbana med 12 hål – och havsutsikt.

Öppen varje dag när vädret tillåter. Klubbor och betalning sker i glasskiosken när den är öppen annars i receptionen

Vuxna 75 kr
Barn (3-16 år) 45 kr

En pärla mitt i Bohuslän

 

Skaftö ligger långt ut i havsbandet, mitt i Bohuslän med en fin skärgård utanför som ger skydd för havsvågorna. Skaftö är en gammal kulturbygd med fiskesamhällen, sjöfart och badort som huvudnäring. Närheten till hav och natur gör Skaftö till ett paradis både för bofasta och för besökare.

säsonger på ön

Påsk-Midsommar
När hela vår ö går i grönska och husen på ön fylls av boende under helger och lov. Restauranger och butiker ökar sina öppettider – ön spritter till liv efter ett par månader i dvala och återhämtning

Midsommar till augusti
Det mest hektiska tiden på vår ö. Hela vår ö brusar av liv och rörelse. Trots tillökningen av invånare och besökare under dessa månader, finns en gemytlig och ett genuint lugn över ön.

September-december
Höstmarknad, hummerfiske, vandring och även julmarknader. Vandring när den är som allra bäst i fantastiska miljöer där skog och hav möts.

Januari-påsk
Den lugnaste tiden på året, för vissa på vår ö. Många passar på att renovera sina hus eller snarare restaurerar och bevarar de idylliska husen på ön. Möjlighet till vinterbad finns på flera platser.

Läs gärna mer om vad som händer på vår ö och vår rika historia här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration