MENYER


Låt smaka!

BOKA BORD

À LA CARTE PÅ
RESTAURANG G

Belägen med en storslagen utsikt över havet erbjuds en à la carte-meny inspirerad av både land och hav. Med en passion för kvalitet och omsorg, använder vi naturliga, färska och närproducerade råvaror. Vi är medlemmar i “Smaka på Västsverige”, deras engagemang återspeglas i de noggrant tillagade rätterna och den varma servicen. Perfekt för dig som söker en smakupplevelse utöver det vanliga i en avkopplande miljö med storslagen utsikt.

À LA CARTE-MENY

Dryckesmeny

Vinlista

LUNCH PÅ
RESTAURANG G

På Restaurang G njuter du av en säsongsbaserad lunchmeny som serveras de flesta dagar. Varje meny är sammansatt med omsorg och baserad på lokala råvaror, vilket skapar en unik upplevelse för varje besök. Det är en utmärkt möjlighet att prova på det bästa av vad säsongen har att erbjuda i en vacker och avslappnande miljö med utsikt över havet.

LUNCHMENY

VERANDAN

En avkopplande lounge med enastående utsikt över vattnet. Välkommen att avnjuta en kaffe, ett glas vin eller någon av våra Klassiker på vår Verandameny.

Med ett öppet och välkomnande utrymme är Verandan den idealiska platsen för att slappna av efter en middag, ett bad eller en promenad i de vackra omgivningarna. Baren erbjuder ett brett utbud av öl från mindre mikrobryggerier samt en mängd härliga drinkar, både med och utan alkohol. Verandan representerar en plats där man kan landa för stunden och helt enkelt njuta av livets goda.

VERANDAMENYN

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration