FAQ – undrar du något?


 

Det är naturligt att ha frågor och funderingar. Därför har vi har samlat några av dem frågor som ställs ofta för att just du ska känna dig på hemmaplan.

 

När kan vi boka bröllop hos er? 

Vi erbjuder endast bröllop mellan oktober och april övrig tid på året tar vi inte emot bröllop.

Logi

I samband med bokning av ert bröllop erbjuder vi ett lägre pris på övernattning på arrangemangsdagen samt dagen innan och efter ert bröllop. Era gäster bokar själva in sig via vår hemsida med er unika kod eller per telefon.

Rummen finns tillgängliga för era gäster att boka under fyra veckors tid i samband med att inbjudan gått ut.

Ert pris januari-april samt november-december 2024 
Dubbelrum från 1995 kr per natt
Enkelrum från 1195 kr per natt

Ovan priserna  gäller när ni bokar minst 30 dubbelrum om ni bokat stora matsalen samt minst 10 dubbelrum om ni bokat i lilla matsalen. Vi har inte möjlighet att ta emot bröllop som inte bokar övernattning hos oss.

 


Bröllopssviten

De flesta brudpar bokar sviten från dagen innan för att kunna njuta av dagen och göra sig klara i lugn och ro. Många tycker det är så fantastiskt här hos oss så de väljer att stanna en extra natt efter bröllopet!

Bröllopssviten bröllopsnatten 3995 kr inklusive logi & frukostbuffé, entré i två timmar till en av våra spaavdelningar, lån av badrock, 5 röda rosor, en flaska mousserande vin, samt en ask choklad.

Extra natt i bröllopssviten 3495 kr per natt.

 


Festlokaler

Tillgång till middagslokalen på er bröllopsdag från kl. 13.00 lokalen möbleras och dukas samma dag. Vi dukar med vita dukar, vita eller gråa servetter, Skultuna ljusstakar och vita vaser. Önskar ni dekorera borden med egna blommor och program går detta bra. Önskar ni att vi beställer blommor tillkommer kostnaden för blommorna, pris beroende på val av blomma och antal.

Vi tillåter inte egna dekorationer på väggar, fönster eller i taket.

 


Bröllopsmeny

Vår köksmästare och hans team har stor vana och erfarenhet av att laga fantastiska smakupplevelser! Det finns flera olika alternativ att välja på och ni har möjlighet att komma och provsmaka dem alla innan ni väljer.

Menyerna uppdateras kontinuerligt 

Provsmakningshelg

För att hjälpa er att hitta just era favoriter bland våra fantastiska rätter bjuder vi in er till en provsmakningshelg i början av året. Arrangemanget är mycket uppskattat. Brudparen brukar säga att mycket faller på plats efter provsmakningshelgen. Ni provsmakar alla olika rätter på bröllopsmenyn samt noga utvalda drycker till varje rätt. Kom hungrig!

I provsmakningshelgen ingår middag, logi, vår underbara frukostbuffé, lån badrock samt inträde till en av våra spaavdelningar i två timmar.

Pris 3495 kr per par

 


Lunch på Bröllopsdagen

Dagenslunch i matsalen från 195 kr per person. Vi kan servera kalla rätter i sviten när ni gör er iordning från 285 kr per person.

 


Betalningsvillkor

När ni bokar ska en bokningsavgift på 30000 kr betalas inom 14 dagar. Bokningsavgiften dras av på slutnotan på bröllopsdagen. Tre månader före arrangemanget meddelas definitivt antal gäster och 95 procent av värdet på arrangemanget betalas. Tillägg till ursprungligt bröllopsarrangemang betalas senast 30 dagar före ankomst. Resterande summa betalas vid avresa. Alla priser är angivna inklusive moms. Bröllopsbokningar bekräftas alltid skriftligt. Vi tar inga preliminära bokningar.

 


Avbokningsvillkor

Vi avbokning som görs före förskottsfakturan på 95% är betald, tillfaller bokningsavgiften på 30000 kr Gullmarsstrand. Avbokning som görs senast 8 veckor innan ankomst debiteras med 50% av beställningens totala värde. Avbeställningen som görs senare debiteras 100% av beställt värde inklusive kostnad för 30 hotellrum.

Med reservation för ändringar och felskrivningar.

 


Vi tipsar dig om

Har ni funderat på att äta middag hos oss med närmaste familjen dagen innan bröllopet? Ett avslappnat sätt att starta firandet.

Ni ordnar vigselförrättare själva både till vår brygga och till Fiskebäckskilskyrka

Boka vår fantastiska Gullmarsstrandssvit både dagen innan och efter bröllopet. Det är er stora dag – varför inte boka det bästa vi kan erbjuda!

 


Bröllopsplanering 

Vi erbjuder ingen bröllopskoordinator funktion. Hör av dig om du önskar hjälp med detta så skickar vi kontaktuppgifter till några samarbetspartners. 

 


Kostnader som tillkommer om ni önskar gifta er hos oss maj 2024

Kostnad för att abonnera huvudbyggnaden från kl. 15.00 på lördagen till kl. 11.00 på söndagen. Pris 150,000 kr. Detta är en abonnemangskostnad, alla övriga kostnader för mat, dryck och hotellrum etc. tillkommer.

Konsultation och mailkorrespondens 10 timmar: pris 10,000 kr tillkommer på slutfakturan  Behöver ni mer än 10 timmar debiteras ni 1000kr per timme mot avräkning.

Ni har en kontaktperson som all kontakt går igenom – vänligen ring inte till receptionen för att ställa frågor. Samla era frågor.

Bokningsavgift som ej är återbetalningsbar är 50,000 kr

4 delbetalningar under året. Allt ska vara betalt senast fyra veckor innan bröllopet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration