Boka

BRÖLLOP PÅ GULLMARSSTRAND

HELA RESAN – 0 METER FRÅN HAVET – HELA ÅRET

Oavsett årstid är Gullmarsstrand en magisk plats för bröllop och fest. Närheten till havet, tillsammans med årstidernas skiftande landskap skapar ett “skådespel”.

Stort som litet, erbjuder vi hjälp med planeringen under hela resan så att ni på bröllopsdagen bara kan njuta av lyckan att ni två blir ett!

 

Tillsammans skapar vi det perfekta bröllopet just för er!

 

Nedan finner ni inspiration om hur ett bröllop kan se ut hos oss men naturligtvis är det ni och era önskemål som står i fokus!

FIRA KÄRLEKEN I DAGARNA TRE

Välkomna gästerna redan kvällen före den stora dagen, bjud in till en lättare middag där ni tillsammans kan “landa”. Välj en mingelvänlig buffé, havets delikatesser, klassisk grillbuffé, variationerna är många och utifrån era önskemål skapar vi gärna egna upplägg.

Bröllopsdagen startar sedan med en härlig frukostbuffé och då de flesta redan är på plats, hinner så väl ni som gäster att i lugn och ro göra sig klara inför dagens alla festligheter.

Dagen därpå avslutas festligheterna oftast vid den gemensamma frukostbuffén, mycket uppskattat då man kan passa på att tacka alla som delat er stora dag!

Eller varför inte ta upp frukosten på rummet, där ni får möjlighet att i lugn och ro ta in alla intryck och njuta av stillheten på tu man hand och kanske där efter möta upp era gäster till en lunch.