Boka

MÖTEN 0 METER FRÅN HAVET

 

 

KONFEReNS I BOHUSLÄN

Gullmarsstrand med sitt läge 0 meter från havet har allt man kan önska sig. Konferenslokaler alldeles vid havet och helt ny teknisk utrustning. Möjlighet till utmaningar som sätter fart på både vinnarskallen och konditionen.

Vad sägs om klättring, cykling, bågskytte eller en stunds avkoppling i vår utomhuspool 38G som svävar på pålar i havet. Lägg till hög service, ett gott värdskap och god mat tillagad från grunden och i möjligaste mån med lokala råvaror. Färsk fisk och skaldjur är en självklarhet.

Miljöer som inspirerar

Det spontana mötet, den klassiska konferensen, det exklusiva styrelsemötet, kick offen eller det stora eventet – här finns utrymmen för alla samtal och möten.

Vi vet att det många gånger är tiden mellan mötena som är viktig. De bästa idéerna kommer ofta vid samtalet på bryggan, vid brasan på verandan, i havsbadet eller bastun. Vi erbjuder våra gäster hög service och stor flexibilitet i både lokaler och arrangemang. För oss är kundens önskan det viktiga.

NÄR ENDAST DET BÄSTA ÄR GOTT NOG

Människorna är företagets viktigaste tillgång. Att ha en väl motiverad personal som älskar sitt jobb, växer med sin uppgift, trivs med varandra och alltid är beredd att ge allt, är en dröm för varje företag och organisation.

Vill du få alla bekräftade, motiverade, stimulerade och laddade? Boka in några dagar på Gullmarsstrand Hotell och Konferens 0 meter från havet. Utsikten, den varma poolen Sinnenas Havsbad och Relax, måltiderna och aktiviteterna, gör det goda livet hos oss komplett.

Hotellet har dessutom nyligen invigt nya inom- och utomhusytor med raffinerad design och trivsel i varje vrå. Konferens- och mötesrum är tekniskt och estetiskt på topp.

Låt Gullmarsstrand visa hur det är när endast det bästa är gott nog.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration