Havsaktiviteter i Bohuslän

Boka

Våra AKTIVITETER

KONFERENSAKTIVITETER I SKÄRGÅRDEN

På och runt Gullmarsstrand med omgivningar är det upplagt för massor av aktiviteter när du och dina arbetskamrater vill koppla av eller skapa sammanhållning.

Åk med en erfaren fiskare på jakt efter havets guld – hummern eller fånga havskräftor med bur. Följa med på en guidning på Kristineberg en av världens äldsta marina forskningsstationer från 1877 eller en guidad vandring i Fiskebäckskils spännande historia. Möjligheterna är många och vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar.

Se alla aktiviteter

 

Några av våra mest bokade aktiviteter är:

SINNENAS HAVSBAD & SINNENAS RELAX

Fiskebäckskil är en av västkustens klassiska badorter. Traditionen forsätter och här kan du fortfarande lämna alla måsten och finn ro i Sinnenas Havsbad med utomhuspoolen 38G som håller just 38 grader hela året samt två basturum och relax. Eller vårt senaste tillskott Sinnenas Relax med inomhuspool, bastu och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet.

Maila oss för mer detaljer

HAVSFEJDEN

En lekfull mångkamp där ni lagvis möt i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten?

Maila oss för mer detaljer

SKAFTÖ KAMPEN

Lagvis tilldelas ni varsin karta och kompass och har i uppgift att ta er till ett antal punkter. Längs tävlingens gång väntar utmaningar som teknikbana med BMX, ett klätteruppdrag, pricka rätt i bågskytte mm. Med hjälpa av ett antal koder tar ni er sedan till slutmålet där det vinnande laget får ta emot medaljer och den stora äran.

Maila oss för mer detaljer

BÅTTUR – SKALDJURSSAFARI – SÄLSAFARI

Under båtturen kan man avnjuta en dignande buffé på havets alla läckerheter såsom räkor, kräftor, krabba, lax, musslor, bröd, pajer och hemlagade såser.

På en hummer- eller kräftsafari hämtar vår erfarna fiskare er vid vår brygga för jakten på skaldjuren.

Vill ni se Bohusläns landskapsdjur – knubbsälen i dess rätta miljö bokar vi gärna in en båttur.

Maila oss för mer detaljer

Välj mellan vANDRING I FISKEBÄCKSKIL, Grundsund, Flatön eller Lysekil”
En guide tar er genom de pittoreska samhällena och berättar historier från förr.

Maila oss för mer detaljer Mejla oss här

Vi har många fler aktiviteter. Kontakta oss så berättar vi mer.

maila konferens

 

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era önskemål så återkommer vi inom 24 timmar med offert.

Offert