Passion för mat & dryck

Boka

BOKA BORD

Via mail/tel: info@gullmarsstrand.se tel: 0523-66 77 88

KÖKET

HAVET I FOKUS MED FÄRSK FISK OCH SKALDJUR

I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.

Vi är medlemmar i den regionala föreningen “Smaka på Västsverige”. Vi är övertygade om att du märker detta engagemang i maten vi serverar, i servicen och omtanken vi ger dig som gäst.

Restaurang med utsikt

RESTAURANG G

Här serverar vi vällagade menyer för alla tillfällen att avnjutas till total havsutsikt. Köket arbetar med lokala råvaror och stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Fisk och skaldjur är något av en specialitet. Det är något särskilt när kräftorna levereras med båt till vår egen brygga.

MENY RESTAURANG G

Gourmet

VERANDAN

Ett rum med magnifik utsikt, designat av Gerth Wingårdhs arkitektkontor

Välkommen att avnjuta en kaffe, ett glas vin eller någon av våra Klassiker på vår Verandameny.

ÖPPETTIDER

Frukostbuffé serveras måndag-fredag: 08:00-10:00, helger 08:00-10:30. Gullmarsstrands fantastiska frukostbuffé ingår alltid när ni bokar rum hos oss. Är ni inte boende på hotellet är ni välkomna in att njuta av den dignande buffén, pris 155 kr. Boka bord för att säkerställa att det finns plats och att vi har öppet.

Vi försöker att hålla öppet så mycket som vi bara kan – för att vara på den säkra sida slå oss gärna en signal på 0523 66 77 88 eller mejla oss på info@gullmarsstrand.se

Här kan du också se lite mer om våra öppettider under hösten och vintern Öppettider & Kontakt

Lunch

Från och med den 1 september serverar vi lunch de flesta dagar, kika gärna på dagens lunch för veckomeny och öppettider Menyer

Från 12:00-14:00 från och med 16 augusti är det dagens lunch som gäller

Vi försöker att hålla öppet så mycket som vi bara kan – för att vara på den säkra sida slå oss gärna en signal på 0523 66 77 88 eller mejla oss på info@gullmarsstrand.se

Här kan du också se lite mer om våra öppettider under hösten och vintern Öppettider & Kontakt

Verandameny

Från kl 12:00-22.00

Från 1 juni serverar verandameny alla dagar, ring 0523-66 77 88 för mer information.

Restaurang G och Bar

Från kl 18:00-sent

Från 1 juni serverar vi  middag alla dagar, dock vill vi att ni bokar bord för att säkerställa att du får plats. Ring oss på 0523-66 77 88 för mer information.

 

Chef´s Nights 29-31 oktober

Chef´s nights on the west coast of sweden

Pris fr 4350 kr
Läs mer och boka

Gourmetkvällar tillbaka i höst med start 1 september 2021

Fredag och lördagskvällarna har vi Gourmetkväll. En kväll där ni får smaklökarna att sjunga i nya tonarter! Låt Restaurang-teamet få kreera nya och spännande rätter. Du kanske själv får feeling att prova lite nytt hemma i köket. Välj mellan en 5 eller 7 rätters meny.

Pris fr 1 658 kr
Läs mer och boka
Havets svarta guld

Gourmethummer – 29/9 – 14/11

Mellan onsdag och lördagskvällarna har vi Gourmethummer kvällar. En kväll där ni får smaklökarna att sjunga i nya tonarter! Låt Restaurang-teamet få kreera nya och spännande rätter. Du kanske själv får feeling att prova lite nytt hemma i köket.

Pris fr 1 641 kr
Läs mer och boka

Kräftsafari med 5 rätters gourmet middag

Följ med en erfaren fiskare och fånga havskräftor med bur. Den medhavda kaffekorgen smakar gott efter en stund på havet. Efter fisketuren finns möjlighet till bad & bastu. Dagen avslutas med en god 5 rätters gourmetmiddag.

Pris fr 2 585 kr
Läs mer och boka

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration