KONTAKT & ÖPPETTIDER

Boka våra härliga paket gör du enkelt och smidigt på vår hemsida

Välkommen till vår hemsida

Något du undrar över eller önskar veta mer kring?
Maila eller ring. Vi besvarar dina frågor så snart som möjligt.

Varmt välkomna!

öppettider sommaren 2021

För öppettider för boende, restaurang och våra relaxavdelningar se separat information nedan.

Reception & bokning öppen.

Måndag – Fredag 10.00-19.00 du når oss på 0523 – 66 77 88 alt mejl

Lördag 08.00-18.00

Söndag 08.00-18.00

Övriga tider hänvisar vi till vår  hemsida där vi finns tillgängliga 24/7.

 

 

öppettider restaurang & verandan sommaren 2021

vi följer restriktionerna och stänger hela anläggningen kl 22.30 fram till och med den 30 juni – alkoholserveringen avslutas kl 22.00

Från och med den 1 juli vet vi ännu inte vad som gäller men som under hela Corona året anpassar vi självklart oss och följer de restriktioner och rekommendationer som beslutats.

Vi hälsar alla friska och härliga gäster varmt välkomna till oss!

KONTAKTPERSONER

VD åsa hansson

M: asa.hansson@gullmarsstrand.se

försäljning jenny jenséus

M: jenny@gullmarsstrand.se

HOTELL MARIE DEFENDI

M: marie@gullmarsstrand.se

Kök Markus Rönnqvist

M: markus@gullmarsstrand.se

Konferens marie defendi

M: konferens@gullmarsstrand.se

Bröllop & fest anette ljunggren

M: bokning@gullmarsstrand.se

restaurang sabina sandberg

M: sabina@gullmarsstrand.se

kvalité, miljö och style  anette ljungren

M: anette@gullmarsstrand.se

ekonomi Eva Lorensson

M: eva@gullmarsstrand.se

 

 

BOKNING övrig tid

Privatbokning

Måndag – lördag kl 8.00 – 19.00*
Söndagar kl 8.00 – 13.00.

M:info@gullmarsstrand.se

T: +46 523 66 77 88

Konferensbokning

Måndag – fredag kl 8.00–17.00

M: konferens@gullmarsstrand.se

T: +46 523 66 77 88

* Med reservation för ändringar.

GULLMARSSTRAND HOTELL

Strandvägen 2–14
451 78 Fiskebäckskil
Tel + 46 (0)523 66 77 88
Fax +46 (0)523 228 05
info@gullmarsstrand.se

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration