Boka

Njutning för Sinnena

Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter och traditionen fortsätter. Här kan du lämna alla måsten, finna ro, koppla av och bara vara.

Boka en tid i någon av våra relaxavdelningar. Sinnenas Havsbad med två basturum och utomhuspoolen 38G. Eller Sinnenas Relax som vi invigde i maj 2017, där du kan njuta av en inomhuspool samt bastu där endast en glasvägg skiljer mot havet. Här kan man enkelt gå ut på bryggan för att ta sig ett havsbad eller ta en dusch i vår utomhusdusch.

DAGLYX

Våra populära lyxpaket är utformade för dig som bor i närområdet och vill unna dig god mat och härlig relax med bastu, havsbad och poolbad under bar himmel.

Frukost

Frukostlyx

Börja dagen med en härlig stund vid vår frukostbuffé. Sedan väntar avkoppling i Sinnenas Havsbad och kanske ett dopp o i havet? En bra start på dagen helt enkelt!

Pris 365kr
Läs mer och boka

Lunchlyx

Njut av lugnet, havet och en härlig lunch. Ni väljer upplägget på dagen, huruvida ni vill börja eller avsluta med lunch. I Sinnenas Havsbad väntar bastun, 38*G och havet.

PRIS fr 365 kr
Läs mer och boka

Middagslyx

Sätt guldkant på vardagen och avsluta dagen på bästa sätt. Varva ner efter jobbet eller unna dig lite extra lyx. Börja vistelsen i Sinnenas Havsbad, och avsluta sedan kvällen med en härlig två rätters middag i Restaurang G*.

PRIS 665 kr
Läs mer och boka

Hotellvistelse

Entré ingår inte i alla våra paket men går att boka till i mån av plats. Läs mer under respektive vistelsepaket.

 

För allas trevnad välkomnar vi samtidigt max 16 pers i Sinnenas Havsbad och max 14 pers i Sinnenas Relax.

Barntider – SINNENAS RELAX DAGLIGEN KL 10.30 – 12.30

I Sinnenas Havsbad & Sinnenas Relax har vi en åldersgräns på 15 år.

Dock har vi ett undantag och det är dagligen kl 10.30 – 12.30 då barn är välkomna i vuxens sällskap i Sinnenas Relax.

 

Spabehandlingar

Ibland måste du få distans till alla måsten och ladda med ny energi. Låt oss ta hand om kropp & själ en stund. I samarbete med Karin Jochnick - professionell på massage och behandlingar erbjuds både basbehandlingar och lyxvarianter.

Spabehandlingar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration