Sinnenas Havsbad & Sinnenas Relax

SPA & HAVSBAD Njutning för Sinnena

 

Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter och traditionen fortsätter. Här kan du lämna alla måsten, finna ro, koppla av och bara vara.

 

Boka avkoppling i någon av våra spaavdelningar – dessa två bokas separat.

Tiderna i SPA-avdelningarna är (tidsåtgång 2 timmar): kl. 10-12, kl. 12,30-14,30, kl. 15-17, kl. 17,30-20,30 samt på fredagar och lördagar kl. 20-22. Om spa:at ingår i ditt paket, tilldelar vi en 2-timmars tid i en av våra avdelningar när ni gör er bokning. Vänligen notera att tilldelad tid kan vara innan in-checkning eller på avresedagen.

Sinnenas Havsbad med två basturum och utomhuspoolen 38G.

  • Utomhuspool med trappa ner i havet
  • Aroma bastu
  • Klassik bastu
  • Direktaccess ut till brygga
  • Barn från 15 år är varmt välkomna

Sinnenas Relax – här njuter du av en inomhuspool samt bastu där endast en glasvägg skiljer mot havet. Du går enkelt ut på bryggan för att ta sig ett havsbad eller ta en dusch i vår utomhusdusch, här får du även njuta i vår Infinitypool som också håller 38G året om.

  • Inomhuspool
  • Infinitypoolen utomhus med trappa ner i havet
  • Klassik bastu
  • Direktaccess ut till brygga
  • Barn under 15 år är välkomna vid vissa tillfällen – vänligen kontakta receptionen för detaljer

 

Spa Ritual Bohuslän

Vi vill erbjuda en Bohuslänsk Spaupplevelse på pålar i havet, där kropp och sinnen får återhämtning på riktigt. Spa ritual produkter från ekologiska Mette Picaut finns att köpa i receptionen för 250 kr per kit. Exklusiva produkter som rengöring, ansiktsscrub, kroppsscrub, bodylotion, ansiktsolja och bodylotion, för sammetslen hud..

DAGLYX

Våra populära lyxpaket är utformade för dig som bor i närområdet och vill unna dig god mat och härlig relax med bastu, havsbad och poolbad under bar himmel.

För att alla ska få en så trevlig vistelse som möjligt i spat så har vi valt att även fortsatt ha en maxgräns på antal gäster som kan vistas samtidigt i spaområdet, av den anledningen har vi begränsat med dagspa-platser. Våra övernattande gäster behöver primärt ha tillgång till vårt spa. Det går självklart bra att boka boende för tillgång till våra avkopplande spaavdelningar.

Dagspa-platser mån-tors kan bokas tidigast en vecka innan och i mån av plats

Dagspa-platser fre-sön kan endast bokas dagen innan ni önskar komma och i mån av plats

Tack för din förståelse.

 

Frukost

Frukostlyx

Börja dagen med en härlig stund vid vår frukostbuffé. Sedan väntar avkoppling i Sinnenas Havsbad och kanske ett dopp o i havet? En bra start på dagen helt enkelt!

Pris från 495 kr vardagar // 595 kr helger
Läs mer och boka

Lunchlyx

Njut av lugnet, havet och en härlig lunch. Ni väljer upplägget på dagen, huruvida ni vill börja eller avsluta med lunch. I Sinnenas Havsbad väntar bastun, 38*G och havet.

PRIS från 495 kr vardagar // 595 kr helger
Läs mer och boka
Gourmet

Middagslyx

Sätt guldkant på vardagen och avsluta dagen på bästa sätt. Varva ner efter jobbet eller unna dig lite extra lyx. Börja vistelsen i Sinnenas Havsbad, och avsluta sedan kvällen med en härlig två rätters middag i Restaurang G*.

PRIS från 795 kr vardagar // 895 kr helger
Läs mer och boka

Hotellvistelse

Entré ingår inte i alla våra paket men går att boka till i mån av plats. Läs mer under respektive vistelsepaket.

För allas trevnad välkomnar vi fortfarande ett begränsat antal platser i Sinnenas Havsbad och Sinnenas Relax med Infinitypoolen. Hotellet tilldelar dig en slot-tid innan ankomst om det ingår entré till ett av våra spa-avdelningar i ditt paket. Titta efter din bekräftelse för att se din till delade tid.

Barntider

I Sinnenas Havsbad & Sinnenas Relax har vi en åldersgräns på 15 år.

Dock har vi ett undantag och det är dagligen kl. 12.30 – 14.30 då barn över 8 år är välkomna i vuxens sällskap i Sinnenas Relax. Pris för barn endast entré 255 kr.

 

Spabehandlingar

Ibland måste du få distans till alla måsten och ladda med ny energi. Låt oss ta hand om kropp & själ en stund. I samarbete med Karin Jochnick - professionell på massage och behandlingar erbjuds både basbehandlingar och lyxvarianter.

Spabehandlingar