Boka

Njutning för Sinnena

Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter och traditionen fortsätter. Här kan du lämna alla måsten, finna ro, koppla av och bara vara.

Boka en tid i någon av våra relaxavdelningar. Sinnenas Havsbad med två basturum och utomhuspoolen 38G. Eller Sinnenas Relax som vi invigde i maj 2017, där du kan njuta av en inomhuspool samt bastu där endast en glasvägg skiljer mot havet. Här kan man enkelt gå ut på bryggan för att ta sig ett havsbad eller ta en dusch i vår utomhusdusch, här får du även njuta i vår Infinitypool som också håller 38G året om.

DAGLYX

Våra populära lyxpaket är utformade för dig som bor i närområdet och vill unna dig god mat och härlig relax med bastu, havsbad och poolbad under bar himmel.

Under rådande tider har vi en maxgräns på antal gäster som vistas samtidigt i Spaområdet, av den anledningen har vi i nuläget begränsat med Dagspa-platser. Våra övernattande gäster behöver primärt ha tillgång till vårt Spa. Det går självklart bra att boka boende för tillgång till våra avkopplande spaavdelningar.

Frukost

Frukostlyx

Börja dagen med en härlig stund vid vår frukostbuffé. Sedan väntar avkoppling i Sinnenas Havsbad och kanske ett dopp o i havet? En bra start på dagen helt enkelt!

Pris 385 kr vardagar // 465 kr helger
Läs mer och boka

Lunchlyx

Njut av lugnet, havet och en härlig lunch. Ni väljer upplägget på dagen, huruvida ni vill börja eller avsluta med lunch. I Sinnenas Havsbad väntar bastun, 38*G och havet.

PRIS fr 405 kr vardagar // 495 kr helger
Läs mer och boka

Hotellvistelse

Entré ingår inte i alla våra paket men går att boka till i mån av plats. Läs mer under respektive vistelsepaket.

 

För allas trevnad välkomnar vi samtidigt max 8 personer i Sinnenas Havsbad och max 8 personer i Sinnenas Relax med Infinitypoolen

Barntider

I Sinnenas Havsbad & Sinnenas Relax har vi en åldersgräns på 15 år.

Dock har vi ett undantag och det är dagligen kl. 12.30 – 14.30 då barn över 8 år är välkomna i vuxens sällskap i Sinnenas Relax. Pris för barn endast entré 255 kr.

 

Spabehandlingar

Ibland måste du få distans till alla måsten och ladda med ny energi. Låt oss ta hand om kropp & själ en stund. I samarbete med Karin Jochnick - professionell på massage och behandlingar erbjuds både basbehandlingar och lyxvarianter.

Spabehandlingar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration