Julgourmet

Njut och koppla av i bohuslänsk miljö i härlig julstämning

En värmande brasa, frisk havsluft och härliga drycker & fantastisk mat  


 

Vill du uppleva nya härliga smakkombinationer? då är detta paketet skräddarsytt för dig.

Börja din vistelse med en frisk promenad längs havet eller bland de vackra husen som ligger tätt tätt ihop i skärgårdspärlan Fiskebäckskil. Tillbaka på hotellet, förhoppningsvis pigg och hungrig serverar vi en härlig varm dryck med snittar i värmen vid brasan på Verandan.

Köksteamet arbetar med lokala & säsongsbetonade råvaror, allt med stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Skaldjur, fisk och grönt står i fokus men även kött finns på menyn. Du hittar även flera sötsaker som avrundar och gör middagen komplett.

Efter middagen rekommenderar vi att du slår dig ner en stund på Verandan för att njuta av gott sällskap och en skön atmosfär innan du drar dig tillbaka för en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar.

Vår sommelier Sabina tillsammans med vårt duktiga restaurangteam rekommenderar gärna härliga och passande drycker och viner därtill för en komplett matupplevelse.

 


förgyll din vistelse

Vad sägs om en härlig Bohuslänsk Spaupplevelse på pålar i havet? Lägg till ett besök på Sinnenas havsbad & relax för 255kr per person där morgonrock, handduk och tofflor ingår. Boka gärna din tid på Spaavdelningen i förväg.

När du bokar online för två nätter ingår paketet en natt och logi & frukost andra natten. Självklart kan du boka menypaket dag 2 i förväg. Kontakta receptionen om ni önskar paketet i två nätter, vi hjälper dig mer än gärna.

DETTA INGÅR

  • Tillgång till gym
  • En varm dryck och snittar, serveras kl. 18:00 på Verandan
  • 5-rätters julgourmet serveras i Restaurang G, kl. 18:30
  • En god natts sömn i våra härliga Carpe Diem sängar
  • Frukostbuffé med havsutsikt

Julgourmet finns tillgängligt utvalda torsdagar-lördagar med start på torsdag 23/11 – fram till och med lördag 16/12 2023. 

 

 

Boka JULGOURMET

 

SPA BEHANDLINGAR

Låt oss få ta hand om kropp och själ en stund. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig.

Läs mer

Mat & Dryck

I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.

Läs mer

En värmande brasa, härliga drycker, fantastisk mat & härlig havsluft.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration