Gourmetjul

Njut och koppla av i den härliga julstämningen i skärgården

En värmande brasa, härliga drycker, fantastisk mat & härlig havsluft


 

Vill du uppleva nya härliga smakkombinationer så är detta paket som gäller.

Börja redan på eftermiddagen med en frisk promenad i närområdet och upplev denna skärgårdspärlan i vintern. Pigg och hungrig möts du av en härlig varm dryck med läckra snacks som serveras vid brasan på Verandan.

Köksteamet arbetar med lokala & säsongsbetonade råvaror och med stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Skaldjur, fisk och grönt står i fokus men även kött finns med på menyn. Det söta avrundar middagen.

Efter middagen rekommenderar vi att du slår dig ner en stund på vår Veranda för att njuta av gott sällskap och en skön atmosfär innan ni drar er tillbaka för en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar.

Vår sommelier Sabina tillsammans med restaurangteamet utlovar härliga drycker och viner därtill. Till varje meny finns ett noggrant utvalt vinpaket som rekommenderas som komplement till rätterna.

 


förgylla din vistelse

Vad sägs om en härlig Bohuslänsk Spaupplevelse på pålar i havet? Besök gärna Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax. Boka en av våra fasta tider mellan kl. 12:30-14:30 eller mellan kl. 15:00-17:00 innan middag. Pris 255kr per person.

När du bokar online för två nätter ingår paketet en natt och logi & frukost andra natten. Kontakta receptionen om ni önskar paketet i två nätter, vi hjälper dig mer än gärna.

DETTA INGÅR

  • En varm dryck och snittar, serveras kl. 18:00
  • Gourmetjul, 5-rätters middag serveras i Restaurang G, kl. 18:30
  • Logi i dubbelrum och Carpé Diem sängar
  • En skön frukostbuffé med havsutsikt

 

Gourmetjul finns tillgängligt utvalda torsdagar-lördagar med start på torsdag 23/11 – fram till och med lördag 16/12 2023. 

 

 

Boka gourmetjul

 

SPA BEHANDLINGAR

Låt oss få ta hand om kropp och själ en stund. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig.

Läs mer

 

Mat & Dryck

I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.

Läs mer

En värmande brasa, härliga drycker, fantastisk mat & härlig havsluft.

English Svenska

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration