Kräftsafari med femrätters gourmetmiddag

Följ med en erfaren fiskare och fånga havskräftor med bur


 

Efter fisketuren finns möjlighet till bad & bastu. Dagen avslutas med en god 5 rätters gourmetmiddag

 

Följ med en erfaren fiskare ut på havet och fiska havskräftor. Den medhavda fikakorgen smakar gott efter en stund på havet då ni även får tillfälle att provsmaka färska havskräftor. Därefter finns möjlighet att basta och ta ett kalldopp.

Kvällens matupplevelse är en 5 rätters middag som börjar på vår Veranda med läckra snacks och ett härligt glas mousserande. Sjunk ned i någon av verandans fåtöljer och njut av utsikten över Gullmarsfjorden.

Köksteamet arbetar med lokala råvaror och stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Råvarorna är säsongsbetonade och fisk och skaldjur står givetvis i fokus. Låt oss överraska dig med en vällagad och spännande 5 rätters middag och dryckesmeny!

 

 

 


bra att känna till

Dryckespaketet behöver inte förbokas utan beställs direkt i restaurangen

Vill man boka tid i relaxavdelningen Sinnenas Havsbad, med vår nya utomhuspool 38G och basturum eller vårt Sinnenas Relax med infinity pool 38G, görs det separat, 255kr per person, tidsåtgång 2 timmar

 

DETTA INGÅR

  • Kräftsafari 3 timmar inklusive fikakorg* 
  • Värme/flytoverall – medtag stövlar
  • Snittar och välkomstdrink på Verandan kl. 18:00
  • Fem rätters middag, förbestämd meny kl. 18:30
  • Logi
  • Frukostbuffé med havsutsikt 

 

*Fisketuren avgår alltid på lördagar kl. 13:00 från vår brygga. Bokar man ankomst på fredag så blir båtturen på lördagar. Välkomna!

Tillsammans tar vi hand om miljön. Ta gärna med egen flaska till vatten och termos till varmdryck. Vi fyller dem åt dig med kaffe, tevatten och kallt vatten. Tack för att du hjälper oss i vårt miljöarbete att minska användningen av pet-flaskor!

Kan bokas på fredagar och lördagar hela året förutom juni-aug, samt ej under hummersäsongen 01/10 – 27/11 då vi istället erbjuder hummersafari.

 

 

 

boka Kräftsafari med 5 rätters gourmet middag 

 

SPA BEHANDLINGAR

Låt oss få ta hand om kropp och själ en stund. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig.

Läs mer

 

Mat & Dryck

I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.

Läs mer

Ett äventyr på den stora blå!

English Svenska

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration