Havsfiske
Gullmarsstrand

Kräftsafari med 5 rätters gourmetmiddag

Boka erbjudande

HAVET, KRÄFTFISKE med FIKA och gourmet 5 rätters middag

Följ med en erfaren fiskare ut på havet och fiska havskräftor. Den medhavda fikakorgen smakar gott efter en stund på havet då ni även får tillfälle att provsmaka färska havskräftor. Därefter finns möjlighet att basta och ta ett kalldopp.

Kvällens matupplevelse är en 5 rätters middag som börjar på vår Veranda med läckra snacks och ett härligt glas mousserande. Sjunk ned i någon av verandans fåtöljer och njut av utsikten över Gullmarsfjorden.

Köksteamet arbetar med lokala råvaror och stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Råvarorna är säsongsbetonade och fisk och skaldjur står givetvis i fokus. Låt oss överraska dig med en vällagad och spännande 5 rätters middag och dryckesmeny!

*Dryckespaketet behöver inte förbokas utan beställs direkt i restaurangen.

**Vill man boka tid i relaxavdelningen Sinnenas Havsbad, med vår nya utomhuspool 38G och basturum eller vårt Sinnenas Relax med infinity pool 38G, görs det separat, 255kr per person, tidsåtgång 2 timmar.

***Observera att fisketuren avgår alltid på lördagar. Bokar man ankomst på fredag så blir båtturen på lördagar. Välkomna!

DETTA INGÅR:

Logi i dubbelrum

Kräftsafari inkl. fikakorg

Värme/flytoverall ingår – Medtag stövlar.

Snittar och välkomstdrink på Verandan

5 rätters middag, förbestämd meny

Frukostbuffé med havsutsikt

PRISER

FRÅN 2 930 kr / person

Båtturen avgår på lördagar kl 13:00 från Gullmarsstrands brygga.

 

Paketet är bokningsbart fredagar och lördagar hela året förutom juni-aug, samt ej under hummersäsongen 01/10 – 27/11 då vi istället erbjuder hummersafari.

*Kommer ni hela familjen? Barnens måltid tillkommer, och kan bokas i förväg eller på plats

SINNENAS HAVSBAD & SINNENAS RELAX

För maximal avkoppling uppgradera ert paket med till en tid i någon av våra relaxavdelningar – Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu eller Sinnenas Havsbad med utomhuspoolen 38G.

Spabehandlingar

Passa även på att unna dig en avkopplande spabehandling i samarbete med Jochnicks Hälsa.

Boka online