Månadens

Behandling

ERBJUDANDE 2024 

Sommarlyx Klassisk Massage 75 min med fotmassage – du får en lyxig present

En terapeutisk, uppmjukande och välgörande kroppsmassage. Vi går in på djupet och bearbetar dina muskler. Med inslag av akupressur reducerar vi spänningar och ökar cirkulationen. Du får en lyxig present. Ert pris är 1 595 kr. Gäller juni-augusti.

Sommarfina fötter (endast friska fötter) med lyxig present

Njut av ett välgörande fotbad innan fötterna får en välgörande peeling, hälar och naglar filas och putsas. Därefter en härlig fotmassage. Behandlingen avslutas med en mjukgörande fotcreme. Nagellack om du önskar detta. Välgörande för hela kroppen. Vi hanterar inte gelack / Vi tar endast emot friska fötter. Du får en lyxig present. Ert pris är 1259 kr

Relaxing Massage 60 min med lyxig present

En härlig massage som hjälper dig att få avslappning på djupet. Inslag av varma lavastenar och ljudet av kluckande vågor mot bryggan för ditt sinne bort från all vardagsstress. Du får en lyxig present på köpet. Ditt pris är 1 259 kr

Sommarfin hy – Eco Luxury ansiktsbehandling 60 min M Picaut 10% på valfri produkt

Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, anpassad ansiktsmask efter din hudtyp, mirakelserum och en härligt fuktgivande ansiktscreme – ekologisk. Du får 10% rabatt vid köp av valfri M Picautprodukt. Erbjudandet gäller juni-augusti.

 

Ta en klassisk massage hos Karin Jochnick för att uppleva ultimat avslappning och återhämtning. Med hennes skickliga och erfarna händer kan du förvänta dig en behandling som löser upp spänningar, minskar stress och främjar ditt välbefinnande. Ge dig själv den omtanken du förtjänar och boka din massage hos Karin Jochnick idag för att känna skillnaden själv!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration