När Bordeaux visar sin bästa sida för både röda och vita viner

5 RÄTTERS AVSMAKNINGSMENY MED 6 HÄRLIGA VINER DÄRTILL
Vinhuset André Lurton
Boka

Wine makers dinner på gullmarsstrand 6 juli – 2021

Fåtal platser kvar max 44 personer kl 17.00

 

 

Delta i vinprovning och lyssna till föreläsning av Clara Bru – Säljansvarig gin och Lurton Ambassadör som kommer att leda dig genom kvällens viner.
Allt medans du njuter av den välkomponerade menyn tillsammans med vinerna.

Bordeaux anses ofta vara världens mest framstående region för röda kvalitetsviner. Något som många inte känner till är att här även produceras en rad utmärkta vita viner. Vinhuset André Lurton är sedan tidigare känt bland de svenska konsumenterna för sitt omtyckta vita vin Château Bonnet.

Vinhuset André Lurton har som produktionsfilosofi att göra rena och druvtypiska viner som bär karaktär av sitt ursprung. André Lurton, som tog över ansvaret 1953, har revolutionerat vinifieringen av vin från Bordeaux och han är idag en levande legend såväl i Bordeaux som över hela världen.

Efter dryga 25 år i vinvärldens topp är François Lurton ständigt aktuell. Med pionjäranda och hårt arbete har François Lurton gjort succé med viner från Argentina, Chile, Spanien och Frankrike, och han har alltid samma mål – att skapa vin som reflekterar platsens unika terroir. Få producenter arbetar så skickligt med produkter som spänner från en ytterlighet till en annan.

I Sverige är François mest känd för storsuccéerna Les Fumées Blanches och Les Fumées Blanches Rosé, men han producerar även en mängd prisbelönta viner från egna domäner runt om i världen.

Boka plats här:

När: Tisdag 6 juli 17.00

Kvällen börjar med en fördrink på vår härliga Veranda – Blanc Sauvignon Gin

Var: Gullmarsstrand Hotell – Fiskebäckskil

Pris: 1495 kr per person

Bokning: Sabina Restaurangchef på Gullmarsstrand

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration