Gästernas


Smultronställen

Grundsund

Ett mysigt samhälle som har flest året runt boende på vår ö. Här är husen väl bevarade och det finns gott om badställen både för sommar som vinterbad.

Strandpromenaden i Grundsund 

Ta en promenad ut ur hamnen från Östra Kajen i Grundsund längs berget ända fram till Skäddhålans badplats på trädäck. Längs promenaden finns flera bänkar att slå sig ner på för att beskåda havet och horisonten.

Islandsberg 

En härlig vandringsled som går genom skog och längre ut mot havet. Här blir naturen kargare. När du har tagit dig längst ut på udden har du en storslagen havsutsikt. 

 

Bökevik

2 minuters promenad från Gullmarsstrand finns öns största sandstrand med hopptorn, bryggor och klippor. Här ligger även padeltennisbanor och tennisbanor (utomhus).

 

Kaptensgatan i Fiskebäckskil

20 steg från huvudentrén på Gullmarsstrand kan du promenera längst kullerstensgatorna i Fiskebäckskil. Passa på å njut av snickarglädjen som sprider värme och vackra restaurerade trähus. Gatorna snirklar sig mellan hus och sjöbodar.

 

Vägeröds dalar 

Otroligt mysigt naturreservat och vår ös mest besökta vandringsmål.  Här finns hav av vårblommor, vackra bokskogar och fina promenadstigar. Vi packar gärna en rycksäck med fika och smörgåsar som kan avnjutas på turen.

Boka Boka
ALLTID BÄSTA PRIS NÄR DU BOKAR PÅ GULLMARSSTRAND.SE
Close

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration