Omgivningarna

Skaftölandet är en pärla mitt i Bohuslän med en fin skärgård och ett öppet glittrande hav med närhet till pittoreska kustsamhälle och charmiga fiskebodarna. 

Båtluffa, vandra, cykla, gå en golfrunda eller paddla kajak. Känn doften av tång och salta hav.

0 meter från havet

Gullmarsstrand ligger så nära havet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro, oavsett antal sekundmeter.

GENERÖS ANKOMST

Det första som slår dig är Gullmarsstrands unika läge vid havet, i gattet mellan Västerhavet och Gullmarn, Sveriges enda tröskelfjord. Här råder en känsla av absolut ro och absolut närvaro. Hotellet har vuxit fram sakta men säkert under drygt 40 år med estetik och kvalitet som starkt närvarande drivkrafter.

boende

Våra 84 rum du har att välja på är alla lika smakfullt designade. Storlek, läge och rumskategori kan du välja när du bokar online eller när du kontaktar oss.

Havsutsikten är unik, så som sig bör när du bor vid kanten av havet. En del av hotellet är beläget högt uppe på berget. Utsikten från detta hus, där allt en gång startade, förklarar kärleken.

Varför förstår du när du stiger in och blickar ut.

 

GOTTGÖRANDE OMGIVNINGAR

Gullmarsstrand med omgivningar väntar både små och stora äventyr och upplevelser. Här går lika bra att “bara vara” och njuta av stillheten och havsutsikten, eller aktivera sig genom t ex kajakpaddling, klättring, en härlig promenad eller en båttur.

 

SALTA BAD – BASTU – POOL

Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter. Vi för traditionen vidare i en förfinad version av det sena 1800-talets kallbadhus. I Sinnenas Havsbad kan du njuta av två basturum, relax och utomhuspoolen 38G som svävar på pålar i havet och håller just 38G hela året. I vårt senaste tillskott Sinnenas Relax kan du njuta i inomhuspool och bastu och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet.

Vi kan även erbjuda härliga spabehandlingar samt för den som önskar träna – gym med Bohusläns blåaste utsikt!

 

FISKEBÄCKSKIL

I det pittoreska lilla samhället känner du fortfarande närvaro av sjöfart och väderbitna skeppare. En promenad för att beundra de vackra gamla kaptenshusen är att rekommendera. Fiskebäckskil är dramatik och mjukhet i skön förening. Det har inspirerat många konstnärer förr och nu. En av de mer namnkunniga är Carl Wilhelmson. När du är här kan du inte låta bli att ta Fiskebäckskil till ditt hjärta.

 

GASTRONOMI

Vårt kök skapar olika menyer självklart till stor del baserade på havets läckerheter och råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och njuta. Utsikten bidrar. Köket är certifierat via den regionala organisationen “Smaka på Västsverige”. Vi är övertygade om att du märker detta engagemang i maten vi serverar, i servicen och omtanken vi ger dig som gäst.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration