Våra rum

Boka

Våra rum

De 84 rummen du har att välja på är alla lika smakfullt designade. Storlekar och läge kan du välja när du kontaktar oss. Havsutsikten är unik, så som sig bör när du bor vid kanten av havet. En del av hotellet är beläget högt uppe på berget. Utsikten från detta hus, där allt en gång startade förklarar kärleken.

Varför förstår du när du stiger in och ser ut.

SOV GOTT I CARPE DIEM

Alla våra rum har sköna sängar från Carpe Diem – lokalt producerat – från andra sidan fjorden.

CARPE DIEM BEDS

BRÖLLOPSSVIT

Är det här kanske sviternas svit?
Från sängen njuter du av utsikten, med eller utan öppna dörrar på den franska balkongen. Bröllopssviten är helt nyrenoverad våren – 18.

DUBBELRUM SUPERIOR

Från de flesta av dessa rummen kan du nå vattnet från fönstret. Endast bryggan skiljer dig från de salta vågorna. Intill dig har du Sinnenas Havsbad.

 

Från ett av rummen som är helt nytt våren -18, har du istället en helt fantastisk utsikt då det ligger på Klinten en del av hotellet som ligger uppe på berget. Samtliga rum har skandinavisk design, ljust, salt och smakfull.

DUBBELRUM BALKONG OCH HAVSUTSIKT

När du bor så här, uppe på Klinten, har du havet ett stenkast nedanför dig. Rummet badar i ett generöst behagligt ljus.

DUBBELRUM BALKONG OCH HAVSUTSIKT

Det är lätt att bli sittande på den gemensamma balkongen och inta skådespelet från Gullmarsfjordens öar och vikar. Även inifrån rummet är utsikten hänförande.

DUBBELRUM

Rum i entréplan med sköna sängar från Carpe Diem. Samtliga i skandinavisk, funktionell design. Utsikt mot innergård eller annan byggnad.

ENKELRUM BALKONG OCH HAVSUTSIKT

Det är lätt att bli sittande på den gemensamma balkongen och inta skådespelet från Gullmarsfjordens öar och vikar. Även inifrån rummet är utsikten hänförande.

ENKELRUM

Rum i entréplan med sköna sängar från Carpe Diem. Samtliga i skandinavisk funktionell design. Utsikt mot innergård eller annan byggnad.

Välkommen med hund

För dig som reser med hund har vi utvalda rum för er och er fyrbenta vän till en extra kostnad av 300 kr/rum per natt. Viktigt att meddela vid bokning – annars har vi tyvärr inte möjlighet att garantera en plats till er hund.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration