Våra rum

Boka

Våra rum

De 84 rummen du har att välja på är alla lika smakfullt designade. Storlekar och läge kan du välja när du kontaktar oss. Havsutsikten är unik, så som sig bör när du bor vid kanten av havet. En del av hotellet är beläget högt uppe på berget. Utsikten från detta hus, där allt en gång startade förklarar kärleken.

Varför förstår du när du stiger in och ser ut.

SOV GOTT I CARPE DIEM

Alla våra rum har sköna sängar från Carpe Diem – lokalt producerat – från andra sidan fjorden.

CARPE DIEM BEDS

SVIT

Är det här kanske sviternas svit?
Från sängen njuter du av utsikten, med eller utan öppna dörrar på den franska balkongen.

executive double view

Från de flesta av dessa rummen kan du nå vattnet från fönstret. Endast bryggan skiljer dig från de salta vågorna. Intill dig har du Sinnenas Havsbad. Samtliga rum har skandinavisk design, ljust, salt och smakfull.

Hotellrum

klinten deluxe double view

När du bor så här, uppe på Klinten, har du slående utsikt över Gullmarsfjorden nedanför dig. Rummet badar i ett generöst behagligt ljus.

sjöbod classic double room

Det är lätt att bli sittande på den gemensamma balkongen och inta skådespelet från Gullmarsfjordens öar och vikar. Även inifrån rummet är utsikten hänförande.

classic double room

Rum i entréplan med sköna sängar från Carpe Diem. Samtliga i skandinavisk, funktionell design. Utsikt mot innergård eller annan byggnad.

klinten deluxe single view

Det är lätt att bli sittande på den gemensamma balkongen och inta skådespelet från Gullmarsfjordens öar och vikar. Även inifrån rummet är utsikten hänförande.

classic single

Rum i entréplan med sköna sängar från Carpe Diem. Samtliga i skandinavisk funktionell design. Utsikt mot innergård eller annan byggnad.

Hundrum

Välkommen med hund

För dig som reser med hund har vi utvalda rum för er och er fyrbenta vän till en extra kostnad av 300 kr/rum per natt. Viktigt att meddela vid bokning – annars har vi tyvärr inte möjlighet att garantera en plats till er hund.

Hundar får ej vistas i sängar och soffor.
Du ansvarar för din hund och de skador som din hund eventuellt orsakar.
Visa hänsyn mot andra gäster och djur genom att hålla din hund kopplad på Gullmarsstrands område, på badplatsen och i skogen.
Plocka alltid upp efter din hund på Gullmarsstrands område och dess omgivningar.
Hundarna är varmt välkomna att spendera sin tid på rummen eller i vår lobby, dock ej tillträde i våra restauranger, barer eller vår pool club.