Vecka 16
MÅNDAG
Biff ala lindström – rårörda lingon – pressgurka – skysås – rostad potatis
TISDAG
Bakad kolja – rotsellerikräm – inlagd rotselleri – smörstekt svamp – vitvinssås
ONSDAG
Majskyckling – citronsås – persiljeslungade bönor – svamprisotto
TORSDAG
Halstrad sej – vitkålskräm – smörstekt savoykål – picklad endive – rostad potatis – havskräftsås
Påsklunch fredag till söndag
Hav:
Halstrad lax – ramslökskräm – ljummen potatissallad med vårens primörer – citronsyrad fänkål
Land:
Lammfärsbiffar – lökglaserad spetskål – potatispure – picklade rotfrukter – friterad lök – timjanemulsion – rödvinssås
Grönt:
Grillad spetskål – potatispuré – ramslökskräm – marinerade linser – spenat – riven fetaost – timjan emulsion