Boka

A LA CARTÉ TILL DEN 20 JANUARI

Från kl. 18.00
Tisdag-lördag

FÖRRÄTTER

Fänkålsrimmad lax

Skyr från skålldals lilla ekomejeri – gurka – picklad pepparrot – rågchips – svartkål

Friterad jordärtskocka ”EKO”

Dragonmajonäs – syrat höstäpple – jordärtskockemulsion – jordärtskockchips

Sotad kalvtartar från Bondens Skafferi

Picklad shitake – svampemulsion – friterad potatis – lingonpulver

VARMRÄTTER

Bergtunga

Broccolicreme – musselsås – crust – chorizo – hyvlad broccoli

Anka ifrån Skåne

Halstrat ankbröst – ankkroquett – anksås med havtorn – rostad pumpa – picklad pumpa – krispig svartkål

Bakad Sejrygg “MSC”

Kimchi – picklad kålrot – friterad ostronskivling – hummermajonäs – brynt yuzusmör

DESSERTER

Vaniljpannacotta

Fermenterade svarta vinbär – brödkräm – rostat bovete

Blodapelsinsorbet

Färskostskum – rostad vitchoklad – havrecrumble – kryddkaka

Mjölkchokladmousse på jivara

Earl grey pannacotta – inkokta päron – dulceypärlor – maräng

REKOMMENDERAT VINPAKET

2 rätters vinpaket: 215 kr/ pp
3 rätters vinpaket: 320 kr/ pp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration