Boka

A LA CARTÉ TILL DEN 5 mars

Från kl. 18.00
Tisdag-lördag

FÖRRÄTTER

Fänkålsrimmad lax

Skyr från skålldals lilla ekomejeri – gurka – picklad pepparrot – rågchips – svartkål

 

Friterad jordärtskocka ”EKO”

Dragonmajonäs – syrat höstäpple – jordärtskockemulsion – jordärtskockchips

 

Sotad kalvtartar från Bondens Skafferi

Picklad shitake – svampemulsion – friterad potatis – lingonpulver

VARMRÄTTER

Bergtunga

Broccolicreme – musselsås – crust – chorizo – hyvlad broccoli

 

Rökt kalvrygg ”Bondens skafferi”

Saltbakade rödbetor – ängsyracreme – vinägersky – polkabeta

 

Bakad Sejrygg “MSC”

Kimchi – picklad kålrot – friterad ostronskivling – hummermajonäs – brynt yuzusmör

DESSERTER

Kardemummabavorois

Mandelglass – mördegscrumble – rostad mandelcreme – rostat bovete

 

Blodapelsinsorbet

Färskostskum – rostad vitchoklad – havrecrumble – kryddkaka

 

Mjölkchokladmousse på jivara

Earl grey pannacotta – inkokta päron – dulceypärlor – maräng

REKOMMENDERAT VINPAKET

2 rätters vinpaket: 215 kr/ pp
3 rätters vinpaket: 320 kr/ pp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration