Boka

Kvällens meny hösten 2020

 

MÅNDAG OCH TORSDAG:

 

FÖRRÄTT:  Brynt smörconfiterad färskpotatis

Smetana – Stenbitsrom  – picklad lök – friterad rörhinna

VARMRÄTT:   Uer  MSC

Zuccini och löksallad – vitlökskrutonger – riven ostronyoghurt – spritärtor

DESSERT: Svarta vinbär

Sorbet- färskostskum- kryddig musli- dulche de leche

 

 

TISDAG, FREDAG:

 

FÖRRÄTT:  Halstrad pilgrimsmussla MSC

Pumpa puré – ingefärspicklad pumpa – grillad majs –

baconmajonäs

VARMRÄTT: Ryggbiff  ”Bondens skafferi”

Bakade tomater – ärtcreme – friterad ostronskivling – kronärtskocka – vinägersky

DESSERT: Päron

Vita chokladnudlar – vaniljglass – mandelströssel – ingefärspäron

 

ONSDAG OCH LÖRDAG:

 

FÖRRÄTT: Kalvtartar från Bondens Skafferi

Dillmajonnäs – krondillspicklade rotfrukter – friterad dill och purjolök

VARMRÄTT:  Torskrygg MSC

Bacongrädde – kantareller – friterad lök – riven alpost

DESSERT: Havtorn

Havtornssorbet – brownie – cremaux – stekt choklad

 

SÖNDAG:

 

Köket väljer själva  de söndagar vi har öppet nu denna säsong!!!

Rekommenderat vinpaket av vår sommelier – Sabina sandberg

2 rätters vinpaket: 240 kr/ pp
3 rätters vinpaket: 325 kr/ pp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration