Aktiviteter under tak

Virtual Reality

Välj mellan en mängd olika spel att utmana varandra på bl.a. Ninja Fruit, skjutzombies, bordtennis eller vanlig tennis och många fler. Eller få en upplevelse genom alla de simuleringar vi kan erbjuda: Närkontakt med valar, Se vår jord från ISS, Internationella Rymdstationen, Flyg runt bland höghusen i en stad. Balansera på en planka mellan två tåg eller bara njut av utsikten från strandstolen från valfri ö i Stilla havet. Vi diskuterar fram tillsammans med er vad ni vill uppnå med eventet och hjälper er att välja det som passar just er. Övriga deltagare kan följa allt från en TV-skärm eller på projektorduken. För maximal upplevelse rekommenderas max 15 personer för detta event.

Pris startavgift 3 000:- 4-15 pers 2 timmar 3 900:-, per timme därefter 1 500:-
Tidsåtgång från 2,0 tim

Done in 60 seconds

En aktivitet där utrustningen till grenarna består av sådant som finns i hemmet eller på kontoret. Tävlingarna är utmanande, spännande och är minst lika kul att se på som att utföra. Varje lag plockar ut den eller de personer som de anser klara uppgiften bäst. Under 60 sekunder skall de utvalda försöka klara uppgifterna. Här finns det ca 20 olika grenar ni kan välja mellan.

Bottle flip Ping pong schack Tumstocksbalansen Kortkaos Karatekort mm

Pris startavgift 3 000:- 10-20 PERS 370:-/person. 20-60 PERS 350:-/person. 61-100 PERS 300:-/person 

tips: boka in lite snacks och en dryckesbuffé under aktiviteten
Tidsåtgång 2,0 tim

Musik & Filmquiz

Med vår Musik & Film Quiz kommer ingen undan. Alla vet någon detalj eller onödig fakta som kommer komma fram under denna aktivitet. Ni kommer att få se bilder och reklamsnuttar, höra låtar och signaturmelodier ni trodde ni hade glömt. Ni ska även försöka få era kamrater att gissa rätt artist eller skådespelare genom sång eller agera som dem. En aktivitet fylld med skratt och upptåg, sång och nostalgi.

 

Pris startavgift 3 000:- 10-20 PERS 360:-/person. 20-60 PERS 330:-/person. 61-100 PERS 290:-/person 

tips: boka in lite snacks och en dryckesbuffé under aktiviteten
Tidsåtgång 2,0 tim

 

Kontorets Mästare

Kan enkelt beskrivas som en 5-kamp, där varje lag ska tävla mot de andra deltagarna i dueller. Här gäller det att ha god balans, vara stadig på handen, snabbtänkt och pricksäker för att ta hem titeln kontorets mästare. Alla grenar är gjorda av material som ni kan hitta på ett kontor, lager eller arbetsplats. Utmaningarna kan vara att stapla 36 muggar på höjden. Lägga tangenterna i ordning, vika pappersflygplan som ska delta i “Long flight competition” mm. Ej fysiskt krävande.

Pris startavgift 3 000:- 10-20 PERS 340:-/person. 20-60 PERS 300:-/person. 61-100 PERS 240:-/person 

Medaljer till vinnande laget ingår
Tidsåtgång 1,5 tim

konferensgåtan

Ni tävlar här lagvis mot varandra i olika delmoment. För varje vunnen gren vinner laget en bokstav, slutmomentet går ut på att
lista ut vilket ord vi söker. Det är blandade utmaningar som väntar er, tankenötter ska lösas, samarbetsövningar och även lekfulla
tävlingar så som charader.

Pris från 350 kr/pers
Minideb. 6.900 kr
Tidsåtgång 1,5 tim

mordmysterium

En oförglömlig middag i sann deckaranda med en ”mördare” i sällskapet!
Vem är mördare? Vem kan man lita på?

Hos oss kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter god mat. Det finns olika Mordmysterium att välja mellan och de kan utföras på både svenska och engelska. Mordmysterium är ett roligt och spännande sätt att lära känna sidor hos dina kollegor som du inte trodde fanns. Alla är misstänkta – en är skyldig. Kanske är det DU som är mördaren.
Efter en introduktion får alla deltagare instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som gåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Runt bordet finns bl.a. 

Middagen blir garanterat en succé med många skratt.

Pris 10-15 personer 340:-, 51-100 personer 320:-

Reseersättning tillkommer 500:-

Tidsåtgång 3,0-3,5 tim

escape box 

En häftig spionjakt -Engagerande teambuilding. Vi har nöjet att kunna erbjuda er ett unikt aktivitetsupplägg, Escape Box är teambuildande, kul, spännande och ligger helt rätt i tiden!
På er konferens, kick-off, julbord eller personalaktivitet.Escape Box passar vid alla tillfällen!
Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence som är det första uppdraget i Escape Boxserien. Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms världen över.
Escape Box är utvecklad för att kunna spelas i större grupper samtidigt och genomföras vart du vill. Boxen är full av spännande gåtor, överraskningar och hemligheter.

Laget som löser uppdraget först, vinner!

Pris från 340:-/pers
Reseersättning. 500:-
Tidsåtgång 2,5 tim

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration