Hummersafari med femrätters gourmetmiddag

jakten på havets svarta guld 


 

Efter fisketuren finns möjlighet till bad & bastu. Dagen avslutas med en god 5 rätters gourmetmiddag

Följ med på ett äventyr, boka hummersafari i höst. En erfaren fiskare tar dig med ut i båt i den vackra skärgården. Tillsammans drar ni hummertinor och hoppas på fångst av havets svarta guld. Den medhavda kaffekorgen smakar gott på havet.

Väl tillbaka på hotellen kan ni mot entréavgift boka plats i vår vackra relaxavdelning Sinnenas Havsbad, med olika basturum och vår nya utomhuspool 38G eller i Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet.

Kvällens matupplevelse är en 5 rätters middag som börjar på vår Veranda med läckra snacks och ett härligt glas mousserande. Sjunk ned i någon av verandans fåtöljer och njut av utsikten över Gullmarsfjorden.

Köksteamet arbetar med lokala råvaror och stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Råvarorna är säsongsbetonade och fisk och skaldjur står givetvis i fokus. Låt oss överraska dig med en vällagad och spännande 5 rätters middag och dryckesmeny!

 

 


bra att känna till

Dryckespaketet behöver inte förbokas utan beställs direkt i restaurangen

Vill man boka tid i relaxavdelningen Sinnenas Havsbad, med vår nya utomhuspool 38G och basturum eller vårt Sinnenas Relax med infinity pool 38G, görs det separat, 255kr per person, tidsåtgång 2 timmar

 

DETTA INGÅR

  • Hummersafari 3 timmar inklusive fikakorg* 
  • Värme/flytoverall – medtag stövlar
  • Snittar och välkomstdrink på Verandan kl.18:00
  • Fem rätters middag, förbestämd meny kl.18:30
  • Logi
  • Frukostbuffé med havsutsikt 

 

*Fisketuren avgår alltid på lördagar kl. 13:00 från vår brygga. Bokar man ankomst på fredag så blir båtturen på lördagar. Välkomna!

Tillsammans tar vi hand om miljön. Ta gärna med egen flaska till vatten och termos till varmdryck. Vi fyller dem åt dig med kaffe, tevatten och kallt vatten. Tack för att du hjälper oss i vårt miljöarbete att minska användningen av pet-flaskor!

Kan bokas på fredagar och lördagar under hummersäsongen 29/09 – 11/11. 

 

 

 

boka hummersafari med fem rätters middag 

 

SPA BEHANDLINGAR

Låt oss få ta hand om kropp och själ en stund. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig.

Läs mer

 

Mat & Dryck

I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Gäster brukar sitta kvar länge vid bordet och bara njuta. Utsikten bidrar.

Läs mer

Jakten på havets svarta guld!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad och få tips, nyheter och fantastiska erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration