Boka

vistelser och paket

AVKOPPLING, NOLL METER FRÅN HAVET

På Gullmarsstrand vill vi att du ska njuta. Av den utsökta maten, utsikten, salta dopp i havet, värmande basturum och härliga promenader. Besök oss i Fiskebäckskil för några dagars avkoppling med din partner, vännerna eller varför inte tillsammans med hela familjen. Här finner du lugn och ro för kropp och själ.

Whiskyhelg med Mackmyra och havskräftfiske på Skaftö 21-22 november

På lördag 21:a november har vi Whiskyhelg med havskräftfiske. Låt vår gästkock Marcus Torgeir och köksteamet få kreera nya och spännande rätter med fokus på symbiosen mellan mat och whisky. Du kanske själv får feeling att prova lite nytt hemma i köket.

Pris fr 2 499 kr
Läs mer och boka

Yoga & Cava

Vi har kombinera det bästa av två världar – cava och yoga! Ta med en god vän och ladda batterierna hos oss. Vi hjälper dig att hitta tillbaka till ditt inre lugn – 0 meter från havet.

Pris från 2323 kr
Läs mer och boka
Gourmet

Gourmethummer – 25/9 – 14/11

Under fredag och lördagskvällarna har vi Gourmethummer kvällar. En kväll där ni får smaklökarna att sjunga i nya tonarter! Låt Restaurang-teamet få kreera nya och spännande rätter. Du kanske själv får feeling att prova lite nytt hemma i köket.

Pris fr 1 641 kr
Läs mer och boka
Relax

Gourmetjul

Njut och koppla av i den härliga julstämningen i skärgården. Bastu, varma bad, havsbad, värmande brasa, härliga drycker, fantastisk mat & härlig havsluft.

Pris fr 1 495 kr
Läs mer och boka

Nyårspaket – Happy New Year!

Fira in 2021 på ett sätt du aldrig kommer att glömma, fira in det nya året 0 meter från havet!

Pris fr 2 195 kr
Läs mer och boka

Golfpaket med middag & spa

Spela golf i en härlig skärgårdsmiljö. Välj spel på Skaftö GK eller Lysekil Holma Golf. Tillbaks på hotellet väntar avkoppling, entré Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax och god mat serverad i vår restaurang 0 meter från havet.

Pris fr 1 595 kr
Läs mer och boka

Hummersafari

Startskottet på Bohusläns stora händelse går av stapeln måndag 21 september kl 07.00! Våra hummerfester börjar på havet med våra gäster ombord max 12.
Vi drar hummertinor och på kvällen njuter vi av havets svarta guld i vår restaurang. Ta dig till havet. Vi gör dig till kung!

Pris fr 2 695 kr
Läs mer och boka

En lyxig YOGA helg – bara för DIG

Nu äntligen! Investera i dig själv!
En paus i vardagen – något alldeles unikt – det är du värd!

Pris fr 4075kr per person del i dubbelrum
Läs mer och boka

HÖSTLOV MED FAMILJEN

Inga planer på lovet? Rym till Gullmarsstrand!

Pris fr 3250kr per rum, 1 vuxen 2 barn 4-12 år
Läs mer och boka

Gullmarsstrandspaketet

Koppla bort vardagen och njut av härliga promenader, god mat, dryck, bastu, spa & salta havsbad. Allt i en fantastisk miljö 0 meter från havet.

Pris fr 1 195 kr (ord pris 1495 kr)
Läs mer och boka

Ostron- och musseläventyr i Lysekil

Följ med på ett spännande ostron- och musseläventyr. Tillbaks på hotellet kan ni njuta av värmande bastubad och en god middag.

Pris fr 1 995 kr
Läs mer och boka

Lyx över dagen

Frukost

Frukostlyx

Börja dagen med en härlig stund vid vår frukostbuffé. Sedan väntar avkoppling i Sinnenas Havsbad och kanske ett dopp o i havet? En bra start på dagen helt enkelt!

Pris 365kr
Läs mer och boka

Lunchlyx

Njut av lugnet, havet och en härlig lunch. Ni väljer upplägget på dagen, huruvida ni vill börja eller avsluta med lunch. I Sinnenas Havsbad väntar bastun, 38*G och havet.

PRIS fr 365 kr
Läs mer och boka

Middagslyx

Sätt guldkant på vardagen och avsluta dagen på bästa sätt. Varva ner efter jobbet eller unna dig lite extra lyx. Börja vistelsen i Sinnenas Havsbad, och avsluta sedan kvällen med en härlig två rätters middag i Restaurang G*.

PRIS 665 kr
Läs mer och boka

UPPLEV SKÄRGÅRDEN UNDER HELA ÅRET

Vår meny och även våra paket varierar utifrån årstid och tillgång på färska råvaror.

Under hösten är skaldjuren som bäst med t ex havets svart guld – hummer eller färska havskräftor och räkor. Under hösten, vintern och våren har vi populära gourmetkvällar med 5 rätters menyer. I december fortsätter vi med gourmet och i år blir det en 5 rätters gourmet jul. Under påsk- och midsommar står sillen i fokus. Och givetvis firar vi både mors- och fars dag.

Välkommen att boka in dig för några avkopplande dagar hos oss på Gullmarsstrand!

 

FÖRE ELLER EFTER MIDDAGEN?

Det finns mycket att göra och uppleva i trakten. Ta en titt.

MER ATT GÖRA

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss

Tack för din prenumeration